Időugrók

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Időugrók - Sötét Jövő (2012)

Időugrók - Sötét Jövő
 

Egy történet az időugrókról, akik három különleges gyűrű miatt, különféle képességekhez jutottak amellyel utazni tudnak az időben és manipulálni azt. Van aki jóra és van aki rosszra akarja használni ezt az erőt, de egy dolog biztos, a gyűrűket okkal hozták létre, amire hamarosan rá kell jönnie mind a három időugrónak, és részt kell venniük egy eseménysorozatban ami az egész világ sorsát eldöntheti. A trilógia nyitó darabja.


2012 Esses Tamás akciófilm, sci-fi 5 ?
Időugrók 2 - Alternatív jelen (2012)

Időugrók 2 - Alternatív jelen
 

Miután a Sötét Jövő felvezette a trilógiát, itt az idő hogy kiderüljön mi fog történni az Időugrók második részében. Tamás az időkapu bezárásával egy alternatív jelenbe kerül, miközben Zoli és Vladimir felkeresik a dokit, aki megalkotta az öt gyűrűt és a lidérceket.


2012 Esses Tamás akciófilm, sci-fi 2 ?
Időugrók 3 - Lidércháborús Múlt (2013)

Időugrók 3 - Lidércháborús Múlt
 

A trilógia befejező felvonása. Tamás a Xamon elleni csatából származó sebesüléseivel elmegy egykori feleségéhez, hogy ha felépül ismét vele lehessen a lidércek elleni harc helyett. A jelenben Wladis, Attila és Tóni próbál rájönni Xamon gyenge pontjára, miközben Alternatív Attila, Bence és Júdás felkeresik őket, hogy a segítségükkel likvidálhassák Zolit és Katet az utolsó időugrókat. Xamon pedig áthozva az összes lidércet 2022 ből, megindul hogy leigázza az emberiséget, az egyetlen fegyver ami véget vethetne erejének pedig mélyen a múltban van elrejtve.


2013 Esses Tamás akciófilm, sci-fi 1 ?

Időugrók 4: A végzet lángjai
 


2014 Esses Tamás sci-fi