12 menet

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
12 Rounds (2009)

12 Rounds
12 menet

Danny Fisher (John Cena) New Orlans-i zsaru egy nagyszabású ékszerrablás során megakadályozza, hogy a tettes meglépjen a zsákmánnyal, ám az akciónak véletlenül a hírhedt rabló barátnője is áldozatul esik. A tettes nemsokára megszökik a börtönből, és bosszúra készül: méghozzá ördögi kegyetlenségűre. 12 halálveszélyes feladat elé állítja Dannyt; ám ha a zsaru egyszer is hibázik, akkor nemcsak ő, hanem a szerelme is az életével fizet...


2009 Renny Harlin akciófilm, thriller 124 2,8
12 Rounds: Reloaded (2013)

12 Rounds: Reloaded
Megint 12 menet

Nick Malloy mentősként dolgozik. Egyik nap halálos macska-egér harcba csöppen, amikor egy a múltjához köthető, bosszúszomjas pszihopata keresi telefonon. A fickó sajátos, gyilkos játékra hívja ki, amelyben Nicknek tizenkét próbát kell kiállnia, természetesen a megadott határidőket betartva, és anélkül, hogy értesíteni a rendőrséget. Nincs vesztegetni való ideje Nicknek - és a felesége életére is gondolnia kell ?, össze kell raknia a rejtélyes nyomokat, és levadásznia gyilkost, mielőtt túl késő lenne.


2013 Roel Reiné akciófilm 10 2,6
12 Rounds 3: Lockdown (2015)

12 Rounds 3: Lockdown
 

John Shaw nyomozó éppen csak visszatért a kényszerszünetről, amelyre egy lőtt sebb és partnere elvesztése miatt küldték, máris korrupt rendőrök csapata próbálja megölni a kiürített és lezárt rendőrségi főhadiszálláson.


2015 Stephen Reynolds akciófilm, krimi, thriller 2 ?