Flicka

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Flicka (2006)

Flicka
 

Katy a nyári vakációra érkezik haza szülei farmjára. Az iskolában töltött hosszú év után már alig várja, hogy lóra pattanhasson, de az első útján balesetet szenved egy arra vetődő oroszlán miatt, amitől végül egy vad musztáng menti meg. Katy elhatározza, hogy befogja és betöri az állatot, de édesapja nem lelkesedik az ötletért, és eladja a vadlovat...


2006 Michael Mayer dráma, western 12 2,5
Flicka 2 (2010)

Flicka 2
 

Carrie igazi nagyvárosi tinédzser. Élete a feje tetejére áll, amikor a nagymamájánál súlyos betegséget diagnosztizálnak. Carrie így kénytelen az elhidegült apjához költözni, annak wyomingi lovastanyájára. A lány magányosnak és elveszettnek érzi magát a farmon, ahol a kedvenc időtöltésének, a gördeszkázásnak sem hódolhat. Már azon van, hogy visszamegy a városba, amikor találkozik egy fekete musztánggal, amelyik valósággal megbabonázza. Flicka ugyanolyan szabad szellemű és erős akaratú, mint ő. Különös barátság szövődik kettejük között.


2010 Michael Damian dráma 2 ?

Flicka: Country Pride
Flicka 3: A vidék büszkesége

Toby farmja leégett, ezért az újjáépítéséig munkát vállal egy másik farmon, ahova a lovait is magával viheti. Munkaadója, Lindy kettesben maradt a lányával, Kelly-vel, miután meghalt a férje, és nagy szüksége van a segítségre. Toby musztángja, Flicka és Kelly az első pillanatban összebarátkoznak. Apja halála óta a lány nem indult versenyeken, pedig nagyon ígéretes díjugratónak tartották. Flicka ráveszi, hogy újra versenyezzen.


2012 Michael Damian dráma