Hupikék törpikék

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Smurfs (2011)

The Smurfs
Hupikék törpikék

A hupikék törpikék napjaink New Yorkjában találják magukat.


2011 Raja Gosnell fantasy, vígjáték 202 2,1
The Smurfs: A Christmas Carol (2011)

The Smurfs: A Christmas Carol
Hupikék Törpikék: Karácsonyi ének

Karácsonyi ének törpös módra! Karácsony reggelén minden törp vidám, hisz eljött a kedvenc ünnepük, a karácsony. Dalolásznak, díszítgetnek és lázasan készülnek a nagy esti ünneplésre. Egy valaki azonban nem csatlakozik a vigassághoz, Dulifuli. Az ő háza az egyetlen, amelyik nem harsogja a karácsony közeledtét, a többiek aggódnak is miatta, így meglátogatják. A morgós törp közli velük, hogy utálja a karácsonyt és faképnél hagyja őket. Törpapa nem szeretné, hogy akár egy törp is kimaradjon az ünneplésből, így a laborjába megy ügyködni. Még aznap éjszaka meg is látogatja a durcás törpöt három szellem, Törpilla a múltba viszi vissza, Okoska a jelent magyarázza neki, Törperős pedig megmutatja neki a rá váró jövőt.


2011 Troy Quane animáció, rövidfilm 12 2,8
The Smurfs 2 (2013)

The Smurfs 2
Hupikék törpikék 2.

A törpikék emberbarátaik segítségét kérik, mikor Hókuszpók elrabolja Törpillát, aki birtokában van annak a varázsigének, amitől a gonosz varázsló legújabb teremtményei valódi törpökké változnak.


2013 Raja Gosnell fantasy, vígjáték 83 2,3
Smurfs: The Lost Village (2017)

Smurfs: The Lost Village
Hupikék törpikék: Az elveszett falu

Egy rejtélyes térképpel a kezükben a törpikék elindulnak a Tiltott Rengetegbe, s ami ott várja őket, az a törpténelem legnagyobb felfedezése lesz.


2017 Kelly Asbury animáció, fantasy, kalandfilm, ... 34 2,8