Snabba cash

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Snabba cash (2010)

Snabba cash
Instant dohány

JW egy szegény diák, aki a stockholmi gazdagok világában él kettős életet. Beleszeret egy lányba a felső tízezerből, amely lépés a bűn világába sodorja.

Jorge a rendőrség és a jugoszláv maffia elől is menekül. Terve egy hatalmas kokainszállítmány átcsempészése a határon, ami biztosítaná számára a kényelmes életet.

Mradót a maffia küldte Jorge nyomába, de a férfi bűnözői karrierje megfeneklik, mikor arra kényszerítik, hogy ő vigyázzon a kislányára.


2010 Daniel Espinosa dráma, krimi, thriller 36 3,6
Snabba cash II (2012)

Snabba cash II
Easy Money 2

JW a börtönben jól viselkedik, tervezgeti az életét. Mrado is abban a fegyintézetben van, és a kezdeti konfrontáció közte és JW között baráti kapcsolattá alakult. JW kap egy nap kimenőt a sittről, mert nincs vele probléma odabent, és alig várja már, hogy végre elmenjen a tárgyalásra, amit olyan régen tervez. Mikor megjelenik a megbeszélt helyen és időben, csodálkozva hallja, hogy a tárgyalást már lefolytatták. Rájön, hogy a cimborája palira vette, és felkeresi, de nem tud mit csinálni, mert ráverhetnek még jó pár évet ha meggondolatlanul cselekszik. Hamarosan lejár a kimenője, de nagyon nincs kedve visszamenni a rácsok mögé...


2012 Babak Najafi akciófilm, krimi 12 3,6
Snabba cash - Livet deluxe (2013)

Snabba cash - Livet deluxe
 

A film több szálon fut egyszerre, amik valamilyen módon a végén összefutnak. Jorge a barátaival kirabolja egy pénz szállító cég raktárát, JW a húga után nyomoz, Martin pedig mint beépített zsaru nyomoz a horvát maffia köreiben..


2013 Jens Jonsson dráma, krimi, thriller 3 ?