Szelíd szerelem

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Love Comes Softly (2003)

Love Comes Softly
Szelíd szerelem

Házasságuk során egy ígéretet nem sikerült betartaniuk. Hogy sosem lesznek szerelmesek... Egy asszony álma az új életről vállalkozó kedvének, bátorságának és belső erejének próbatételévé válik. Marty egy szekéren érkezik az amerikai határvidékre, hogy új életet kezdjen. Egy előre megjósolhatatlan tragédia folytán az asszony megözvegyül, és úgy érzi, a jövő nem tartogathat már számára sok jót. Ekkor dönt úgy, hogy elfogadja a szintén özvegy Clark Davis ajánlatát, és hozzámegy a férfihoz, akitől azonban nem remélhet mást, mint egy kényelmes, de szerelem nélküli házasságot, mely csak a következő tavaszig szól. Amint eljön az ideje, hogy Marty visszainduljon szülővárosába, egyre több kétség gyötri, és felfedezi magában a szerelmet, melyre már sosem tartotta képesnek magát új férje iránt.


2003 Michael Landon Jr. dráma, szerelmi történet, western 46 3,5
Love's Enduring Promise (2004)

Love's Enduring Promise
A szerelem mindent kibír

Amikor Clark Davis balesetet szenved, és nem tudja ellátni a farmot, a családja ugrik be helyette, hogy elvégezzék a teendőket. Egy átutazó idegen is a segítségére siet, aki nem csak, hogy felfed egy titkot, mely a város egyik lakójához kapcsolódik, hanem fülig bele is szeret Davis legidősebb lányába.


2004 Michael Landon Jr. dráma, western 16 4,0
Love's Long Journey (2005)

Love's Long Journey
Hit és remény

Willie LaHaye és Missie, kétévnyi házasság után, hamarosan megszületendő gyerekkel otthagyják családjukat, hogy saját életüket élhessék. Egy tehervagon utasaként Nyugatra indulnak, egy csodás, ám kietlen vidékre. Tettsford Junctionban, a telepes városban ér véget útjuk, mely bölényekkel, kis üzletekkel és egy félig kész vasútpályával tud csak szolgálni. Missie szeretne továbbra is tanítani, Willie arról álmodik, hogy marhatenyésztő lesz. Hozzájutnak egy 25 hektáros tanyához, mellyel sok másik család küszködött már és végül otthagyta. Ám egy istenfélő, türelmes és eltökélt pár számára ez a föld még sok lehetőséget rejt.


2005 Michael Landon Jr. dráma, western 8 ?
Love's Abiding Joy (2006)

Love's Abiding Joy
A szerelem örök


2006 Michael Landon Jr. dráma, western 4 ?
Love's Unending Legacy (2007)

Love's Unending Legacy
Új esély a szerelemre

Két évvel azután, hogy seriff férjét meggyilkolták, Missie LaHaye kisfiával, Maddievel visszaköltözik otthonába, hogy közel legyen a szüleihez, Clark és Marty Davishez. Miután Missie visszatér a munkájához és ismét tanítani kezd, örökbe fogad egy árva tinédzser lányt, Belindát, aki könyörög neki, hogy mentse meg hét éves öccsét, Jacobot, aki szenved örökbefogadó szülei bántalmazása miatt. Missienek segítsége is akad a mentőakcióban Pastor Joe és Zach Tyler seriff személyében. Mindkét férfi udvarol Missienek, de a nőt fájdalma meggátolja abban, hogy új esélyt adjon magának a boldogságra.


2007 Mark Griffiths dráma, szerelmi történet, western 7 ?
Love's Unfolding Dream (2007)

Love's Unfolding Dream
Árulkodó álom

Belinda Tylert nehéz választás elé állítja az élet: továbbra is ragaszkodik álmához és az orvosi pályát választaja annak ellenére, hogy sokan nem nézik jó szemmel a városban, ahogy a férfiak dolgába üti az orrát, vagy az elvárásoknak eleget téve háziasszonyként éli le életét egy ügyvéd oldalán.


2007 Harvey Frost western 5 ?
Love Finds a Home (2009)

Love Finds a Home
Baba, bába, szerelem

Annie várandós. Míg férje, Peter, távol van egy fontos munka miatt, addig ő egyik legjobb barátja, Belinda, házában marad. Később Annie anyósa is megjelenik, aki egyébként bába és csak a homeopátiás szerekben hisz. Az asszony sok problémát okoz, hiszen mindenkinél okosabbnak és tapasztaltabbnak gondolja magát. Belinda sokat gondolkodik és szomorúsággal tölti el, hogy képtelen teherbe esni. Vajon neki is lehet majd egyszer saját gyereke?


2009 David S. Cass Sr. western 4 ?
Love Takes Wing (2009)

Love Takes Wing
Ragály és szerelem

Férje közelmúltban történt halála után dr. Belinda Simpson a határ menti, Sikeston-ba érkezik, hogy átvegye a kisváros orvosi posztját. A helybéliek gyanakodva szemlélik Belinda képességeit, főként azért, mert nő. Sokan közülük nem akarják, hogy segítsen a helyi árvaház kis lakóin, akiket egy ismeretlen kór fertőzött meg, ami halálos áldozatokat is követel. Hamarosan a város más részein is felüti fejét a betegség, a doktornő pedig minden erejével azon küzd, hogy megfékezze a járványt. Miközben az árvaház megszüntetését követelik egyre többen, és Belinda már úgy érzi, összecsapnak felette a hullámok, szerencsére mellette áll barátnője, a szintén orvos Annie (Haylie Duff) és a város néhány lakója, köztük a jóképű és rokonszenves kovács is. Belindának meg kell bíznia saját képességeiben, a barátaiban és az Istenbe vetett hit erejében.


2009 Lou Diamond Phillips western 6 ?