Dungeons & Dragons

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Dungeons & Dragons (2000)

Dungeons & Dragons
Sárkányok háborúja

Izmer Birodalma réges-rég óta megosztott föld. A mágusok akarják megkaparintani a hatalmat. Az ifjú uralkodónő, Savina (Thora Birch) egyenlőséget akar mindenkinek, de a mágusok vezetője, Profion (Jeremy Irons) nyílt ellenállásba kezd. Savinánál van az Izmer arany sárkányait irányító jogar, amit Profion meg akar szerezni. Tudva, hogy a mágusok le akarják taszítani a trónról, Savinának meg kell találnia a legendás Savrille-varázspálcát, az arany sárkányoknál talán még erősebb vörös sárkányok irányító eszközét. Két tolvaj, Ridley (Justin Whalin) és Snails (Marlon Wayans) akaratlanul is a császárnő oldalára állnak a varázspálca keresésében. Damodar (Bruce Payne), a főmágus katonája minden áron meg akarja akadályozni a császári oldal sikerét.


2000 Courtney Solomon fantasy, kalandfilm 114 2,1
Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (2005)

Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God
Sárkányok börtöne 2.

Gyönyörű történet, mely a fantázia világába vezet be bennünket. Domodar, a gonosz varázsló az Izmer királyság elleni háborúra készül. A király segítségére Berek, a kiváló harcos és Melora, a fiatal varázsló siet. Ők veszik fel a harcot Demodar seregével, a sárkányokkal.


2005 Gerry Lively fantasy, kalandfilm 26 2,1
Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness (2012)

Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness
Sárkányok börtöne 3.

Egy nemes harcosnak fel kell vennie a küzdelmet a sárkányokkal és a démonokkal miközben megőrzi erkölcsi tartását. Titokban csatlakozik egy csapat kívülállóhoz, hogy megmentsék elrabolt apját Shathraxtól, aki a világ elpusztításával fenyegetőzik.


2012 Gerry Lively fantasy, kalandfilm 8 ?