Csillagösvény

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Csillagösvény
 

"Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek." (Mt. 25, 63-40) A film Böjte Csaba ferences szerzetes alapította Dévai Szent Ferenc Alapítvány történetét és tevékenységét hivatott bemutatni. Azt a gyermekmentő munkát, amely idáig több mint 500 árva családból kihullt erdélyi gyermeknek adott otthont, iskolát és hitet. A film szereplői, Csaba testvér és önzetlen munkatársai segítenek visszatalálni a nézőnek arra az Égi Ösvényre, amelyről az elmúlt sötét évtizedek letérítették a magyarságot, és amelynek végállomása Isten országa, a SZERETET.


2004 Vándor Attila dokumentumfilm 4 ?

Csillagösvény 2: Tovább a szeretet útján
 

A filmben elhangzó dalrészletek: Álmos születése, Isten ostora, Hunor és Magyar, Tele van a sötét égbolt, Turulvérből való Koppány, Ének a vérszerződésről.
A Csillagösvény folytatódik. A második rész a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elmúlt években kiszélesedő, új távlatokat nyitó, rendkívül gazdag tevékenységét mutatja be, amely a támogatóknak köszönhetően számos új intézményben, még több mosolygó gyermekarcban, a jövőbe vetett hitben mutatkozik meg.


2006 Vándor Attila dokumentumfilm 2 ?