Bleach

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Bleach: Memories of Nobody (2006)

Bleach: Memories of Nobody
 

A Soul Society világában baj van. Valami miatt nem tudnak a Halálistenek visszajönni, rendesen kommunikálni a két világ között. Eközben Karakurában üres lelkek (Blankok) jelennek meg ok nélkül, akik a két világ közt ragadtak, emlékek nélkül, és létrehoztak maguknak egy saját dimenziót, amit a Sikolyok Völgyének hívnak. Az óriási lelki energiát megérezve megjelennek hőseink Ichigo és Rukia is. Majd előtűnik egy ismeretlen Shinigami, aki két suhintással elintézi a Blankokat a fiatalok nagy megdöbbenésére. A Soul Societyben eközben óriási a riadalom, mert óriási katasztrófa van készülőbe. A már említett Sikolyok Völgye olyan óriásira nőtte magát, hogy az emberek világa és a Soul Society létezését fenyegeti. Kell egy különleges eszköz a folyamat megállításához, melynek megszerzése Ichigo és csapatának feladata. Vajon sikerül hőseinknek időben megtalálni a Memory Rosaryt és ezzel egyidőben megmenteni a Soul Societyt és az emberek világát?


2006 Abe Noriyuki anime 19 3,7
Gekijô ban Bleach: The DiamondDust Rebellion - Mô hitotsu no hyôrinmaru (2007)

Gekijô ban Bleach: The DiamondDust Rebellion - Mô hitotsu no hyôrinmaru
Bleach - A gyémántpor lázadás

A Soul Society világában a 10. osztagot és annak kapitányát, Hitsugaya Toushiro-t rendelték a Királyi Pecsét szállítása mellé védelmi erőnek. ez a Pecsét misztikusan nagy erő jellemzi. A védelem ellenére a pecsét szállítása totális vérfürdőbe torkollik. Hitsugaya kapitány elbukik, amiért felelnie kell a tanács előtt. Azonban gyanakszik "régi ellenségére" Kusakára, aki elvileg már halott. Ő az a halálisten, akinek ugyanaz az ereje van, mint Hitsugayának. Ez ebben a világban tiltott. Vajon mi áll a titokzatos merénylet hátterében, mire kell a Pecsét?


2007 Abe Noriyuki anime 14 4,0

Gekijô ban Bleach: Fade to Black - Kimi no na o yobu
Bleach: Fade to Black, I Call Your Name

A Tiszta Lelkek Városában járunk, ahol a 12. osztag kapitánya és egyben a Shinigami Kísérleti Intézmény elnöke, Kurotsuchi Mayuri egy új találmányon dolgozik, miközben egy rejtélyes idegen lesújt rá bíborvörös kaszájával. A kapitánynak ezt követően elmegy az esze és megtámad mindenkit, aki az útjába kerül, valamint ezzel egy időben a merénylő rossz célokra felhasználva a kísérletek eredményét elindít egy pusztító folyamatot a Tiszta L. Városa ellen, mely a közrezárt területek egyharmadát elpusztítja. Az eseményeket követően feltűnik a sorozatunk egyik kulcsszereplője, Kuchiki Rukia, aki előtt szintén megjelenik egy különös női alak, majd a korábbi kaszás férfi, akinek ezennel ő is áldozatul esik, mindezek tetejében még el is rabolják. Eközben főhősünk, Kurosaki Ichigo nyugodt mindennapjait tölti az emberek világában, aki megérzi, hogy történt valami Rukiával.


2008 Abe Noriyuki animáció, anime 6 ?
Gekijouban Bleach: Jigokuhen (2010)

Gekijouban Bleach: Jigokuhen
 


2010 Abe Noriyuki animáció, anime 2 ?