Mystery Woman

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Mystery Woman
A rejtélyek asszonya

Samantha Kinsey, a fiatal fotóművész a detektívregények megszállott rajongója. Nagybátyja halála után megörökli annak könyvesboltját, ahol csak krimik és detektívtörténetek sorakoznak a polcokon. Amikor egykori egyetemi tanárát, a népszerű írót zárt ajtók mögött, felakasztva találják, Samantha nyomozni kezd. Biztos benne, hogy a látszat ellenére Jack Stenning soha nem követett volna el öngyilkosságot. A szálak egy 14 évvel korábban elkövetett, azóta is felderítetlenül maradt gyilkossághoz nyúlnak vissza. Jack legújabb könyve leleplezte volna a hajdani tettest, a gyilkos azonban bármi áron meg akarja őrizni titkát...


2003 Walter Klenhard dráma, thriller 7 ?

Mystery Woman: Game Time
Rejtélyek asszonya: A játszma

Sam régi iskolatársa, Randy felkeresi a lányt és rá akarja venni, hogy segítsen neki egy számítógépes játék népszerűsítésében. Sam közben azon dolgozik, hogy rávegye Donald Fiske-et, a híres írót, hogy dedikálást tartson a könyvesboltban. A dedikálás másnapján Samantha holtan találja Fiske-et, a holttest mellett pedig Randy áll. Samantha egy bonyolult gyilkossági ügyet próbál kibogozni, ahol Randy után az orosz maffia, majd Fiske elvált felesége is gyanúba keveredik.


2005 David S. Cass Sr. krimi 1 ?

Mystery Woman: Mystery Weekend
Rejtélyek asszonya: Gyilkos hétvége

Samantha (Kellie Martin) dedikálást szervez a könyvesboltjában, amelyre több híres írót is meghív, köztük Claire Beckmant, az egyik legfelkapottabb krimiírót. A két napos rendezvényen váratlanul megölik Claire-t. A gyanú Samantha egyik ismerősére, Dorothyra terelődik, de gyanúba keveredik Claire ingyenélő udvarlója és a rivális írótársak is.


2005 Mark Griffiths krimi 1 ?
Mystery Woman: Sing Me a Murder (2005)

Mystery Woman: Sing Me a Murder
Rejtélyek asszonya: Dalolj a gyilkosról!

Egy hajdan nagyon népszerű, mostanra azonban fényét vesztett együttes érkezik a városba. A "Kószálók" jótékonysági koncertturnét tartanak az éhező gyermekek megsegítésére. Az együttes managerét azonban meggyilkolják. Samantha és Philby nyomozni kezd. Hamarosan kapcsolatot találnak néhány bankrablás és a turné között, és megtudják azt is, milyen szálak fűzik össze az együttes tagjait?


2005 Stephen Bridgewater krimi, thriller

Mystery Woman: Snapshot
Rejtélyek asszonya: A fénykép (Gyilkos bosszú)

Samantha (Kellie Martin) tanúként részt vesz régi családi barátjuk végrendeletének a kihirdetésén. Barbara, az áldozat nővére megdöbben a végrendelet tartalmán, amely kisemmizte őt a cég tulajdonából. Az idős hölgy biztos benne, hogy a végrendeletet meghamisították és a testvérét megölték. Sam hisz neki és nyomozni kezd, ám hamarosan Barbarát is megölik.


2005 Georg Stanford Brown krimi 1 ?

Mystery Woman: Vision of a Murder
Rejtélyek asszonya: Rejtélyes hétvége (Látomás egy gyilkosságról)

Samantha és a barátnője egy szépségfarm vendégei, de már az első délután egymásnak esik két gyerekkori barátnő, Debbie és Alice. Miután kiderül, hogy Debbie elszerette barátnője férjét, váratlanul távozik. Emily, a farm új dolgozója biztos abban, hogy a nő meghalt, mert korábban látomása volt a haláláról.


2005 Kellie Martin krimi 2 ?

Mystery Woman: At First Sight
Rejtélyek asszonya: Családi rejtély

Samet születése után örökbe fogadták, így nem ismeri a vér szerinti szüleit. Cassie segítségével megkeresi az édesanyját, aki éppen rég elhagyott lánya érkezésekor lesz egy gyilkosság első számú gyanúsítottja. Az áldozat pedig Samantha apja. Sam a rejtélyes családi események kiderítésébe kezd.


2006 Kellie Martin krimi

Mystery Woman: Oh Baby
Rejtélyek asszonya: Édes kicsikém

Egy golfpályán Samantha talál egy holttestet, amit egy golfütővel vertek agyon, de figyelmeztetik, hogy tartsa magát távol a nyomozástól.


2006 David S. Cass Sr. krimi 3 ?

Mystery Woman: Redemption
Rejtélyek asszonya: A törlesztés

Samantha Kinsley könyvesboltja átalakítás miatt bezár egy időre, ezért a rejtélyek asszonya jótékonykodás céljából önkéntesnek áll egy hajléktalanszállóba. Az ott élők között vannak nehéz esetek is, mint például Murphy, aki képtelen józan maradni. Mások, mint a csavargó Jim Carter, aki csak véletlen kerül a városba, komolyan hisznek abban, hogy képesek jó útra térni. Jim méginkább felkelti Samantha érdeklődését, mikor a férfi holttestét a szálló előtt találják. A rendőr Connor nyomozó biztos abban, hogy egy balul sikerült rablás végeredménye, ám Samanthának súlyos oka van ebben kételkedni: a levélben, amit Jimtől kapott az a kérés áll, hogy találja meg évek óta nem látott lányát, akinek szintén hagyott egy levelet apja.


2006 David S. Cass Sr. krimi
Mystery Woman: Wild West Mystery (2006)

Mystery Woman: Wild West Mystery
Rejtélyek asszonya: Veszélyes vadnyugat

Samantha (Kellie Martin) lehetőséget kap arra, hogy részt vehessen a kedvenc westernsorozata egyik forgatásán. Hamar feltűnik, hogy a stáb tagjai között nagy a feszültség, különösen a női és férfi főszereplők között. Amikor Lawson (Bruce Boxleitner) a szándékosan elvágott heveder miatt leesik a lováról, egyértelművé válik, hogy valaki akár a végsőkig is elmenne, hogy eltegye láb alól a férfi sztárt. Mindenki gyanúsítottá válik a forgatáson, még a sorozat menedzsere is szóba kerül.


2006 David S. Cass Sr. krimi, thriller

Mystery Woman: In the Shadows
Rejtélyek asszonya: Az orosz kapcsolat

Alexandr Zajcev (Malachi Throne), a híres orosz író új könyvének bemutatójára érkezik az Egyesült Államokba. A könyvbemutatón bejelenti, hogy elkészült legújabb regényének kéziratával. A könyv igaz történetet mesél el, és lelepleződik benne egy kettős ügynök, aki a mai napig aktív, és információkkal látja el az orosz maffiát. Az írót néhány órával később holtan találják. Samantha (Kellie Martin) és Philby (Clarence Williams III) azt a kéziratot keresik, amely a gyilkos nyomára vezetheti őket. A kutatásban azok a nyomok segítik őket, amelyeket az író a halála előtt hagyott.


2007 David S. Cass Sr. krimi