A feláldozhatók

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Expendables (2010)

The Expendables
The Expendables - A feláldozhatók

Sylvester Stallone filmje egy kemény, pörgős akciófilm, melynek főszereplői egy csapat zsoldos, akiket felbérelnek, hogy behatoljanak egy dél-amerikai országba, és végezzenek annak könyörtelen diktátorával. Amikor a küldetés megkezdődik, a zsoldosok ráébrednek, hogy semmi sem az, aminek látszik. Hamarosan a csalás és árulás sűrű hálójában találják magukat. Úgy tűnik, hogy a küldetést nem tudják folytatni, ártatlan életek forognak kockán, ám ennél komolyabb kihívás is vár a csapatra: kiderül, hogy egyik társuk elárulta őket, ezért az életüket minden eddiginél komolyabb veszély fenyegeti.


2010 Sylvester Stallone akciófilm 1031 3,5
The Expendables 2 (2012)

The Expendables 2
The Expendables - A feláldozhatók 2.

Mr. Templom újra felbéreli a Feláldozhatókat, méghozzá egy egyszerű feladatra. Miután azonban a csapat egyik tagját meggyilkolják, a többiek bosszúhadjárata mélyen az ellenség földjére vezeti őket.


2012 Simon West akciófilm 659 3,4
The Expendables 3 (2014)

The Expendables 3
The Expendables - A feláldozhatók 3.

Barney Ross és csapata ezúttal olyasvalakivel néz szembe, aki annak idején egyike volt a Feláldozhatók alapítóinak, és akit Ross kénytelen volt kiiktatni - de félmunkát végzett. Conrad Stonebanks, a könyörtelen fegyverkereskedő céljául tűzte ki, hogy eltörli a föld színéről a Feláldozhatókat.


2014 Patrick Hughes (III) akciófilm 371 2,8

Expend4bles
 


2023 Scott Waugh akciófilm, háborús film, kalandfilm, ...