Muppets

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Muppet Movie (1979)

The Muppet Movie
Muppet show

Breki és újdonsült barátai átszelik Amerikát, hogy Hollywoodban próbáljanak szerencsét.


1979 James Frawley kalandfilm, musical, vígjáték 21 3,4
The Great Muppet Caper (1981)

The Great Muppet Caper
Nagy Muppet rajcsúrozás


1981 Jim Henson vígjáték 2 ?
The Muppets Take Manhattan (1984)

The Muppets Take Manhattan
Muppet-show New Yorkban

Breki, Topi Maci, Miss Röfi és a társulat többi tagja sikeresen elvégezték a színművészeti főiskolát és most pályakezdő színészekként New Yorkba indulnak szerencsét próbálni. A reményekkel teli Muppetek azt remélik, hogy a Broadway fényes színházai tárt karokkal várják majd őket, de sajnos tévednek. A producereket nehéz meggyőzni arról, hogy egy okoskodó békára, egy affektáló malacra, egy viccmesélő macira és a többi Muppet-figurára bárki is kíváncsi lenne.


1984 Frank Oz musical, vígjáték 29 2,9
A Muppet Family Christmas (1987)

A Muppet Family Christmas
Karácsonyi Muppet-show


1987 Eric Till - Peter Harris musical, rövidfilm, vígjáték 7 ?
The Muppet Christmas Carol (1992)

The Muppet Christmas Carol
Muppeték karácsonyi éneke

Dickens Karácsonyi énekének szokatlan, ám megkapó feldolgozását láthatják a nézők. A Muppet show teljes gárdája, Breki béka, Miss Röfi, Gonzó a patkány és a többiek mind-mind Dickens örökzöld karácsonyi történetét elevenítik meg ebben a szokatlan Muppet show-ban.


1992 Brian Henson dráma, fantasy, musical, ... 23 3,5
Muppet Treasure Island (1996)

Muppet Treasure Island
Muppet Kincses Sziget

Stevenson világhírű regényének feldolgozása, melyet a Muppet show társulatának közreműködésével elevenítenek fel. A kalandregény az ifjúsági irodalom klasszikusa, melynek cselekménye a 18. században játszódik, és a hírhedt, véreskezű kalóz, Flint kapitány elásott kincseinek megszerzésére irányul. A kincs egy szigeten van elásva, és megannyi rejtély övezi. Már a térkép megszerzése is elég rejtélyes, de a szigetre vezető út sem egyszerű...


1996 Brian Henson akciófilm, musical, thriller, ... 16 3,1
Muppets From Space (1999)

Muppets From Space
Muppet Show az űrből

Minden Muppet egyedülálló a maga nemében - ez nem is kérdéses. Gonzó azonban annyira különc, hogy hozzá még hasonlatos sincs kerek e Földön. Ennek azonban egyáltalán nem örül, hiszen nagyon magányos így élni. Mégis már-már beletörődne ebbe a sorscsapásba, de akkor kiderül, hogy neki is vannak rokonai csak elég távoliak, akik most látogatóba jönnek - nem máshonnan, mint a világűrből. Ám amint kitudódik a hír, egy titkos kormányügynökség elfogja Gonzót, hogy valamilyen módon a maga céljára fordítsa a helyzetet, és piszkos kis terveihez használja fel Gonzó rokonait. Élükön Miss Röfivel és Brekivel a Muppetekre marad a feladat, hogy biztosítsák a terepet Gonzó retyerutyájának fogadásához, és hogy a jámbor űrlényeket megmentsék a gonosz földlakóktól.


1999 Tim Hill fantasy, sci-fi, vígjáték 30 2,9
It's a Very Merry Muppet Christmas Movie (2002)

It's a Very Merry Muppet Christmas Movie
Brekiék karácsonya

Karácsony éjjelén más csak az angyalok segíthetnek Brekinek megmenteni a Muppet Színházat, amely a csőd szélére kerül, így be akarják zárni, és a helyére éjszakai bárt terveznek. A bábfigurák valódi színészek, így például David Arquette, Joan Cusack és Whoopi Goldberg is szerepet kaptak ebben a kedves karácsonyi történetben.


2002 Kirk R. Thatcher animáció, vígjáték 8 ?
Kermit's Swamp Years (2002)

Kermit's Swamp Years
Breki világot lát

Breki, Kurutty és Gukker, a három béka, elhatározza, megnézi, mi van a mocsáron túl. Arnie, az alligátor hiába figyelmezteti őket, hogy veszélyes kimenni a mocsár területéről, a három béka kiváncsisága legyőzi félelmeiket. Útközben kis nézeteltérésük támad egy Pancs nevű kecskebékával. Miközben Gukker és Pancs dulakodik, egy állatkereskedő befogja őket. Breki és Kurutty a megmentésükre indul. Melléjük szegődik Vándor, a kóbor kutya. Végül minden béka egy gimnázium biológia óráján találja magát, ahol Krassman doktor fel akarja boncoltatni őket a diákokkal.


2002 David Gumpel fantasy, vígjáték 9 ?
The Muppets (2011)

The Muppets
Muppets

Három rajongó segítségével a Muppetek újra összegyűlnek, hogy megmentsék régi színházukat egy kapzsi olajcézártól.


2011 James Bobin musical, vígjáték 148 3,1
Muppets Most Wanted (2014)

Muppets Most Wanted
Muppet-krimi: Körözés alatt

Világkörüli turnéjukon Muppeték egy európai műkincsrablási ügyletbe keverednek, melynek értelmi szerzője éppen úgy fest, mint Breki.


2014 James Bobin kalandfilm, krimi, musical, ... 19 3,0
Muppets: Haunted Mansion (2021)

Muppets: Haunted Mansion
 

A világhírűen vakmerő Nagy Gonzo élete legnagyobb kihívása előtt áll, amikor a Föld legfélelmetesebb helyén tölti az éjszakát – a Kísértetkastélyban. Ez a zenés vígjáték barátjával, Pepével, a királygarnélával újra egyesíti Brekit és az összes Muppetet, akik a kísértetkastély szeretett, komoran vigyorgó szellemeit alakítják ebben a sztárokkal teletűzdelt, ijesztően vicces Muppets-kalandban...


2021 Kirk R. Thatcher fantasy, kalandfilm, musical, ... 2 ?