Sarah, Plain and Tall

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Sarah, Plain and Tall (1991)

Sarah, Plain and Tall
Feleség kerestetik

Christopher Walken egy Kansas-i özvegy farmert alakít, aki nagy nehézségek árán neveli két gyermekét, majd felad egy hirdetést, hogy találjon "egy kedves asszonyt" aki segítene neki. Sarah (Glenn Close) a Maine-i vénkisasszony pedig a házassági hirdetésre jelentkezve elindul Kansas-be, ám a nehezebb utat az elhagyatott gyermekek, és édesapjuk elgyötört szívében kell megtennie.


1991 Glenn Jordan dráma 18 4,1
Skylark (1993)

Skylark
A szél ellenében

A Feleség kerestetik című filmben megismert Witting-család hányattatott történetének folytatása. Sarah kénytelen Nyugatra költözni egy vihar elől gyerekeivel, és magára hagyni Jacob-ot a farmon. Új otthonukban jobban érzik magukat, mint gondolták volna, és nem mernek arra gondolni, hogy közben hogy megy Jacob és a családi farm sorsa.


1993 Joseph Sargent dráma 5 ?
Sarah, Plain and Tall: Winter's End (1999)

Sarah, Plain and Tall: Winter's End
A tél vége

Sarah, férje távollétében befogad egy utazót a házukba. Csak mikor Jacob hazatér a városból, akkor derül ki, hogy az idegen nem más, mint John Witting, az apja. A gyerekek örömmel fogadják a nagypapát. Caleb és a városban asszisztensként dolgozó Anna segíti, Cassie azonban nagyon őszinte kislány. Mindent tudni akar. A múlt viszont nem olyan egyszerű. John elhagyta fiát még akkor, amikor kicsi volt. Évtizedeken át úgy tudta, apja halott. Sarah 9 éve ismerte meg férjét egy házassági hirdetés alapján. Azóta boldogan élnek a Witting farmon. Közös gyermekük Cassie. Caleb és nővére Anna Jacob előző feleségétől, Kathie-től születtek. Nagyon nehezen heverték ki anyjuk halálát. Ám Sarah nagyon sokat segített nekik, férjének is, s most aggódik a régi sebek miatt. Próbálja apa és fia kapcsolatát valahogyan egyengetni és rendezni. Jacob és John lassan közelednek egymás felé. A kemény tél próbára teszi mindannyiukat...


1999 Glenn Jordan dráma 11 3,6