3esküvő

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Bernadett & Sanju
 

Szerelem a világhálón. Három földrészt összekötő mesebeli történet egy vakmerő házasságról. Elég két hónap internetes kapcsolat, hogy eldöntsük, Ő az Igazi?


2010 Nagy Viktor Oszkár dokumentumfilm 4 ?

Elena & Leo
 

Elena kivándorló volt már négyévesen, amikor 1956-ban szülei gazdasági okokból disszidáltak, és magukkal vitték őt Argentínába. Aztán bevándorlóvá vált saját hazájában, amikor 1975-ben hirtelen úgy döntött, hogy mégis inkább a kommunista Magyarországon szeretne élni, és hazatelepült. Megküzdött azért, hogy újra magyarnak lássák és annak érezhesse magát … 2008-ben azután beleszeretett a harmincöt éves kubai Leo-ba, s noha a férfi örömmel letelepedett volna vele Budapesten, a hatóságok elutasították kérésüket. Ez a dokumentumfilm elégia a nosztalgiáról, a megtalált és újra elvesztett hazáról, a bevándorlók illúzióiról…


2010 Trencsényi Klára dokumentumfilm, rövidfilm 1 ?

Házi Paradicsom
 

A mélyen vallásos Mubarak és a nagyon is markáns egyéniségű Zsuzsa kapcsolatát alaposan próbára teszik az elfogadás, az alkalmazkodás és a kommunikáció buktatói. A házasságuk történetéből kiragadott pillanatfelvételen az iszlám és a közép-kelet európai kultúra, valamint két homlokegyenest ellentétes személyiség keresi az összhangot.


2010 Kis Anna dokumentumfilm 6 ?