Cinderella Story

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
A Cinderella Story (2004)

A Cinderella Story
Los Angeles-i tündérmese

Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezik? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót nyitható tetejű kocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és kiderül, hogy a "hol volt, hol nem volt" megtörténhet bármikor. Ha éppen nem a gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam egy étteremben takarít. Álmaiban a Szép, Szőke Herceget várja, ám meglehet, hogy ott volt az orra előtt. Az elvesztett mobiljának megtalálója e-mail-ekkel bombázza, végül egy bulira is elhívja. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének összeszednie a bátorságát és valóra váltani álmait?


2004 Mark Rosman szerelmi történet, vígjáték 204 2,8
Another Cinderella Story (2008)

Another Cinderella Story
Hamupipőke-történet

Mary Santiago, a híres, egoista popénekesnő, Dominique Blatt mostohalánya. Joe Parker az ünnepelt tinisztár, hazalátogat barátjával és ezzel felforgatja iskolája életét. Az összes lány készül a nagy tánc tehetségkutató vetélkedőre, aminek nyertese szerepelhet Joe legújabb videójában. Mary is szeret táncolni és titokban Joe is bejön neki, mégis nagyon megijed, mikor az álarcosbálon kiderül, hogy vele táncolt. A fiú meg akarja találni azt a lányt, aki a maszk mögött rejtőzött, de ez csak sokára sikerül neki. Együtt járnak egészen addig, amíg Mary egy napon üzenetet kap, hogy találkozzanak este. A lány nem is sejti, hogy mostohatesói és Joe volt barátnője Nathalia írták a levelet. Mary csak annyit lát este, hogy Joe ágyán ülve beszélget Nathalia-val. Nagyot csalódik a fiúban, az pedig azt sem tudja miért. Mikor barátjával együtt kiszedik Timiből aki Mary legjobb barátnője, csak egyet kérnek a lánytól: beszélje rá Maryt, hogy induljon a tehetségkutatón.


2008 Damon Santostefano musical, szerelmi történet, vígjáték 51 2,5
A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011)

A Cinderella Story: Once Upon a Song
Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal

A 17 éves Katie-t szolgaként kezeli mostohaanyja és mostohanővérei. A csodás hangú lánynál azonban csak akkor szakad el a cérna, mikor helyette tehetségtelen mostohanővére kerül egy lemezszerződés közelébe.


2011 Damon Santostefano szerelmi történet, vígjáték 16 2,5

A Cinderella Story: If the Shoe Fits
Modern Hamupipőke - Ha a cipő passzol

A klasszikus Hamupipőke történet kortárs zenés változata, amelyben a cseléd mostohalány zenei versenyre megy megváltoztatni az életét.


2016 Michelle Johnston fantasy 4 ?