Honey

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Honey (2003)

Honey
 

Honey Daniels egész életében arra várt, hogy megmutathassa a világnak, hogyan táncol, és most csak egy lépés választja el ettől. A gyönyörű, szexis, ambiciózus lány nappal hip-hop órákat ad a helyi fiataloknak, éjszaka pedig egy diszkóban pultos, ahol a szolgálat lejárta után kiélheti táncos hajlamait a parketten. Itt figyel fel rá egy híres kliprendező, és kéri fel háttértáncosnak. Honey igazi tehetsége hamar megmutatkozik, és karrierje üstökösként ível fel: nemsokára már ő koreografálja a nagy hip-hop sztárok klipjeit. Ám mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Amilyen gyorsan vált valóra az álom, olyan gyorsan kezd semmivé foszlani.


2003 Bille Woodruff dráma, szerelmi történet 168 2,9
Honey 2 (2011)

Honey 2
Honey 2.: Járd végig az utadat!

Miután kiengedik a javítóintézetből, a tehetséges táncos, Maria Ramirez egy új tánccsapat tagjaként kezd hódolni szenvedélyének.


2011 Bille Woodruff dráma, vígjáték, zenés film 18 2,2
Honey 3: Dare to Dance (2016)

Honey 3: Dare to Dance
 

Melea Martin a Cape Town-i egyetemre jár, de túl szigorúnak találja az iskola szabályait, ezért aztán úgy érzi, tennie is kell valamit ellene. Inkább tánctehetségét szeretné kamatoztatni, és új embereket megismerni hasonló érdeklődéssel. Malea kibérel egy kihasználatlan színháztermet, és nekilát megrendezni a Rómeó és Júlia hip-hop műfajra hangszerelt táncos változatát, ám a munka számos konfliktust rejt magában.


2016 Bille Woodruff dráma, szerelmi történet, zenés film 1 ?