Walking Tall (új)

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Walking Tall (2004)

Walking Tall
Emelt fővel

Chris Vaughn (The Rock) hazatér szülővárosába sokévi szolgálat után, amit az Egyesült Államok hadseregének speciális különítményében töltött el. A visszatérés nem zökkenőmentes. A város, ahol felnőtt, időközben csúnyán lezüllött, a bűnözés melegágyává vált. Chris ezt nem tűrheti, és megkezdi tisztogató hadjáratát a vidéki gonosz ellen.


2004 Kevin Bray akciófilm, dráma, életrajzi film, ... 174 3,2

Walking Tall: Lone Justice
Emelt fővel: Magányos igazságszolgáltatás

Nick Prescott épp Dallasba tart az FBI-os barátnőjéhez, amikor fegyveres rablásba keveredik. Ott tartózkodása sem alakul azonban zökkenőmentesen. Amikor meggyilkolják a tanúvédelmi program két résztvevőjét, mindent megtesz azért, hogy elkapja az elkövetőket és rájöjjön ki is a tégla.


2007 Tripp Reed akciófilm, dráma, krimi, ... 2 ?
Walking Tall: The Payback (2007)

Walking Tall: The Payback
Emelt fővel: Visszavágó

Nick megtudja, hogy az apja, aki a szülővárosában seriffként dolgozott, autóbalesetben meghalt. A halálával kapcsolatban azonban számos gyanús körülmény is felmerül. Nick így visszatér a szülővárosába, hogy utánajárjon, mi történt valójában. Hamarosan megtapasztalja, hogy szinte minden megváltozott. Nyoma sincs az egykori csendes településnek, békés közösségnek, amelyben felnőtt. A városban eluralkodott az erőszak. Napirenden vannak a bűncselekmények, a kábítószer ellepte az utcát. Nicknek nincs más választása, a saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást.


2007 Tripp Reed akciófilm 7 ?