Meatballs

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Meatballs (1979)

Meatballs
Dilibogyók - Táborparádé

A nyári táborozás minden gyereknek nagy élmény, de akadnak, akiknek még annál is nagyobb. A Sarkcsillag tábor felejthetetlen nyarat biztosít, mert őrültebbnél őrültebb vezetők és gyerekek érkeznek a közös táborozásra. Hogy ki bírja a végéig, hol szövődnek romantikus szálak, és ki nyeri a kosárlabda-olimpiádot, azt még az elején senki sem sejti.


1979 Ivan Reitman vígjáték 24 2,8
Meatballs Part II (1984)

Meatballs Part II
Dilibogyók 2

A már jól ismert nyári tábor létét a tó túlpartján álló tábor mindenre elszánt tulajdonosának legújabb ötlete fenyegeti: a tulaj úgy döntött, hogy megvásárolja az egész tavat. Giddy persze nem hagyja annyiban a dolgot, és meg is születik a megállapodás: a nyárvégi boksz-meccs kimenetele dönti majd el, hogy ki nyaralhat a tó partján...


1984 Ken Wiederhorn vígjáték 1 ?
Meatballs III: Summer Job (1986)

Meatballs III: Summer Job
 


1986 George Mendeluk vígjáték 1 ?
Meatballs 4 (1992)

Meatballs 4
Vízi dili

Lakeside-ban, a vízi sportok paradicsomában zűrös helyzet uralkodik mindannak ellenére, hogy itt sok a szép lány, ügyes vízisízők szántják a vizet, és esténként izgalmas bulikkal fejeződnek be a napok. A síoktató főnöknek Ricky Wade-nek ugyanis meg kell nyernie a versenyt, hogy megmentse a kempinget az anyagi csődtől. A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Ricky beleszeret fő vetélytársának barátnőjébe.


1992 Bob Logan vígjáték 6 ?