Left Behind

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Left Behind (2000)

Left Behind
Az otthagyottak

A Londonba tartó repülőjárat egy utasa a neves újságíró, Buck Williams és az utasszállító első pilótája Rayford Steele tanúi lesznek a történelem leghihetetlenebb eseményének. Több tucat utas egyszerűen köddé válik. És ez még csak a kezdet. Hamarosan kiderül, hogy világszerte többmillió ember tűnik el. A Földön eluralkodik a káosz és az anarchia...


2000 Vic Sarin akciófilm, thriller 14 1,6
Left Behind II: Tribulation Force (2002)

Left Behind II: Tribulation Force
Left Behind II - A nagy nyomorúság

Egy héttel azután, hogy az emberek milliói tűntek el nyomtalanul, a Föld kétségbeesetten az Egyesült Nemzetek elnökéhez fordul segítségért. Ő Nicolea Carpathia, akit az emberek csodálnak és bizalmat szavaznak neki. Közben pedig az egész világot saját uralma alá hajtja. Egy maroknyi csapat, - aki ismeri Carpathia valós énjét - elkeseredetten próbálja meggyőzni a világot, de senki sem hajlandó hinni nekik. Elkezdődik azok üldöztetése, akik nem értenek egyet Carpathia (az Antikrisztus) terveivel és bekövetkezik, amitől mindenki félt: a nagy nyomorúság a Földön.


2002 Bill Corcoran dráma, fantasy, thriller 3 ?
Left Behind III: World at War (2005)

Left Behind III: World at War
 

A karizmatikus világvezetőnek, Nicole Carpathiának sikerült az elképzelhetetlen: véget vetett az idők kezdete óta dúló vérengzésnek, és békében egyesítette a világot. Híve, az amerikai elnök, Gerald Fitzhugh mindent megtesz, hogy az USA ne álljon a béke útjában, de mikor merényletet kísérelnek meg ellene, egy gonosz összeesküvés tárul elé, és rá kell döbbennie a fájdalmas igazságra: küszöbön a III. világháború, amely az ő béke iránti elkötelezettsége miatt védtelenül érné Amerikát. Versenyt futva az idővel Fitzhugh-nak magának a történelemnek a végét kell megakadályoznia.


2005 Craig R. Baxley akciófilm, dráma, fantasy, ...