A félelmek iskolája

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Substitute (1996)

The Substitute
A félelmek iskolája

A volt CIA-ügynök helyettes tanárként igyekszik megállni a helyét, amikor a barátnőjének, aki a helyi gimiben tanít, egy bandatag eltöri a lábát. Az ex-kommandós keményebb fába vágta a fejszéjét, mint gondolná, a diákok megfegyelmezése embert próbáló feladat, és utána még rendet kell vágnia a drogbandák között is...


1996 Robert Mandel akciófilm, krimi, thriller 23 3,1
The Substitute 2: School's Out (1998)

The Substitute 2: School's Out
A félelmek iskolája 2: Beépülve

Egy utcai lövöldözés során megölik Randall Thomassont, a hátrányos és nehezen kezelhető diákok kiváló tanárát. Bátyja, a kommandós Karl átveszi testvére helyét az iskolában, hogy kiderítse, kik ölték meg Randallt. Nyomozása hatalmas vihart kavar, a diákok többször is merényletet próbálnak elkövetni ellene. Karl, két társa segítségével hamarosan rájön, hogy bár a Testvérek a tettesek, a háttérben egy szervezett csoport áll, akik lopott autók átalakításával és eladásával üzletelnek, és testvérének azért kellett meghalnia, mert tudomást szerzett az iskola illegális tevékenységéről.


1998 Steven Pearl akciófilm 7 ?
The Substitute 3: Winner takes All (1999)

The Substitute 3: Winner takes All
A félelmek iskolája: Dupla vagy semmi

Karl Thomasson, a kiváló katona társával együtt fogságba esik Koszovóban, ahonnan csak ő jut haza élve. Haldokló társa arra kéri, hogy egy éremmel keresse fel rég nem látott lányát. Karl teljesíti ígéretét, és felkeresi az egyetemen tanító nőt. Hamarosan kiderül, épp időben érkezik, a szép Nicole-t ugyanis rendszeresen terrorizálják az iskola rögbi játékosai, akik egy alkalommal csúnyán összeverik. Karl a nő segítségére siet, arra azonban nem számít, hogy a sztárolt csapat tagjai bármit megtehetnek és bármire képesek.


1999 Robert Radler akciófilm 3 ?
The Substitute 4: Failure Is Not an Option (2001)

The Substitute 4: Failure Is Not an Option
A félelmek iskolája 4.: A vér kötelez

Karl Thomasson, a CIA különleges ügynöke azt a megbízatást kapja, hogy derítse ki, mi folyik az elit katonai akadémia színfalai mögött és tartsa szemmel az akadémia vezetőjét, akiről az a hír járja, hogy kegyetlen módszerekkel képzi ki az új kadétokat. Thomasson azonban még csak nem is sejti, milyen ügybe keveredett. Az akadémia vezetője ugyanis már-már náci elveket vall és egy olyan titkos szervezet tetoválását viseli magán, amely erőszakkal a totális káoszra törekszik.


2001 Robert Radler akciófilm, dráma 3 ?