The Omega Code

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Omega Code (1999)

The Omega Code
Az Omega kód

A számtalan bibliai titok közül a legértékesebb a Bibliai Kód, mely olyan hatalmat biztosít birtoklójának, mellyel végítélet idején az emberiség feletti hatalomra törhet, s ura lehet életnek és halálnak. Ezért a titokért éppúgy hajlandó bármire az alvilág, mint a kutatók, vagy a milliárdosok. A fiatal tudós, Gillen Lane, akit látomások gyötörnek, hamarosan rádöbben, hogy a Bibliai Kódot egy még borzalmasabb titok feltárására akarják felhasználni.


1999 Robert Marcarelli akciófilm, dráma, kalandfilm 18 1,7
Megiddo: The Omega Code 2 (2001)

Megiddo: The Omega Code 2
 

A "Megiddo" középpontjában egy testvérpár áll, akik ugyanabba a nőbe lesznek szerelmesek, és felnőtt korukban ellenségekké válnak. Az egyik testvér - Antikrisztus - megpróbálja először a testvérét, majd mindenkit, aki az útjába áll megölni.

Ő lesz később az amerikai elnök is..., és itt egy kicsit összecsapnak az igaz, bibliai próféciák, és a filmvilág sajátos elképzelései a világvégéről - majd iszonyú harc kezdődik, amely a világ legnagyobb csatája lesz. A két testvérpár csap össze és Dávid ( az Antikrisztus öccse) ráeszmél, hogy neki kell testvérét elpusztítani.


2001 Brian Trenchard-Smith - Paul J. Lombardi fantasy, thriller 12 1,5