House Party

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
House Party (1990)

House Party
Micsoda buli!

Szüleik távollétét kihasználva Kid és Play, a két fekete srác nagy bulit csapnak. Igaz, Kid meglehetősen szigorú papája megtiltotta a fiúnak, hogy lelépjen otthonról, ám a srácot ez a legkevésbé sem zavarja. Természetesen hatalmas a fölfordulás Playék házában, minden van, mi szem szájnak ingere. Bömböl a magnóból a rapzene, ital korlátlan mennyiségben, még fű is akad a nagy ramazuriban, no és a lányok, megannyi belevaló csaj. A felhőtlen szórakozás azonban még sem egészen az elképzelés szerint alakul, néhány hívatlan vendég is betoppan.


1990 Reginald Hudlin vígjáték, zenés film 16 3,1
House Party 2 (1991)

House Party 2
Micsoda buli 2.

Kid végül bejutott a felsőoktatásba, de nincs pénze a tankönyvekre. Mindez annak köszönhető, hogy barátja, Play az ő kölcsönéből fedezte zenei producere, Sheila Landman fizetését. Sheila lelépett a pénzzel, pácban hagyva ezzel Kidet is. A srác ezért munkát vállal az iskolai menzán, de kirúgják, mert nem tekintik az iskola tanulójának. Újabb gond, hogy barátnője, Sidney több időt szán a tanulásra, mint Kidre, továbbá szobatársa, Zora kioktatja Kidet a politikai korrektség tárgyában.


1991 Doug McHenry - George Jackson vígjáték, zenés film 10 2,5
House Party 3 (1994)

House Party 3
Micsoda buli 3.

Harmadszor is itt van a balhék ideje, újra lesz egy party és újra röhöghetünk KID?N Play-jel és az őrületesen forró és fiatal IMMATURE rap bandával. Újra lesz házimuri !!! Gyerünk az új buliba, amikor KID elveszti a fejét, szerelembe esik és eddigi életét megtagadva nősülésre adja a fejét. PLAY terve, hogy mielőtt bekötik a fejét ( vagy ő a nejét ) egy olyan eszeveszett legénybúcsút rendez, amilyen talán még sohasem volt. Persze nem számolt az unokaöccseivel, akik éppen most érkeztek ( pechére ) a városba. A srácok mindenhez értenek, így az csak természetes, hogy a buli szervezésében is kiveszik a részüket. Néhány keresztbe szervezés és KID máris saját szörnyszülöttjével találhatja magát szembe: a pokoli buliepicentruma KID saját háza, az újonnan kialakított családi fészek?


1994 Eric Meza szerelmi történet, vígjáték, zenés film 4 ?