Éjszakai rohanás

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Midnight Run (1988)

Midnight Run
Éjszakai rohanás

Jack Walsh, az egykori chicagói zsaru össze van bilincselve Jonathan Mardukas-szal. Mardukas, a lelkiismeretes könyvelő 15 millió dollárt tulajdonított el egy cégtől, amikor megtudta, hogy az a maffia tulajdonában van. A könyvelő fejére 100000 dolláros jutalmat írtak ki, s persze Walsh nem engedni, hogy bárki is elorrozza tőle ezt az óriási összeget. Az út New Yorkból Los Angelesbe repülőn 5 nyugodt óra, ám a több mint különös páros öt, kalandokban, izgalmakban, feszültségben igencsak bővelkedő nap alatt éri el úti célját.


1988 Martin Brest akciófilm, kalandfilm, krimi, ... 401 4,1
Another Midnight Run (1994)

Another Midnight Run
Újabb éjszakai rohanás

Jack Walsh nem akarta elvállalni a megbízást. De Eddie Moscone, az óvadékügynökség tulajdonosa addig erősködött, mígnem igent mondott. Egyszeru ügynek tunt. Megtalálni és behozni egy középkorú férfit, Jacknek gyerekjáték. Megtalálni az is volt. Behozni már zurösebb. A kliens ugyanis össze volt bilincselve a feleségével. Jack nem szerette a komplikált dolgokat. Bevitte mindkettejüket. Azt hitte, ezzel lezárult az ügy. Tévedett. Még csak ezután kezdődött.


1994 James Frawley vígjáték 11 1,7

Midnight Run for Your Life
Utolsó éjszakai rohanás

Jó dolog, ha az embernek van egy állandó munkaadója. Jack Walshnak van. Eddie Moscone a legszarabb ügyeket mindig neki adja. Jack jó fejvadász. Talán a legjobb. Mindig megtalálja az emberét. Csak lehet, hogy bevinni nem sikerül...


1994 Daniel Sackheim akciófilm, vígjáték 9 ?

Midnight Runaround
Még egyszer éjszakai rohanás

Jack Walsh-nak nincs pénze. Annyira nincs, hogy már a pisztolyát is zálogba csapta. Aztán mégis akad valami meló, de sajnos régi munkaadójának az ellenfelénél. Ezért nem csoda, hogy nem olyan könnyű teljesíteni a megbízatást. Bár Jack keményen dolgozik, az ártatlannak látszó Dale Addernek mindig van egy újabb trükkje.


1994 Frank De Palma akciófilm, vígjáték 9 ?