The Out-of-Towners remake-ek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Out-of-Towners (1970)

The Out-of-Towners
Vidékiek New Yorkban

George-nak, az ohiói üzletembernek visszautasíthatatlan munkát ajánlanak. Csak annyi áldozatot kell hoznia, hogy feleségével együtt költözzön fel vidékről New Yorkba. A házaspár azt gondolja, mi sem könnyebb ennél. Ám a repülőtéren elkeveredik a poggyászuk, ráadásul Bostonból vonaton kénytelenek New Yorkba zötykölődni. Amikor megérkeznek, kiderül, hogy szinte mindenki sztrájkol a városban, így a szolgáltatások nem működnek. Emellett kétszer is kirabolják őket, és kénytelenek az éjszakát a Central Park egyik padján tölteni. Nem csoda, ha ezek után úgy gondolják: mégsem olyan vonzó az a nagyvárosi állás.


1970 Arthur Hiller vígjáték 41 3,7
The Out-of-Towners (1999)

The Out-of-Towners
Párosban a városban

Amikor a Clark házaspár otthagyja a kiürült családi fészket, és elindul a Nagy Alma, azaz New York felé, még nem sejtik, hogy váratlan bonyodalmakkal tarkított komikus odüsszeiájuk képében életük legbizarrabb 24 órája vár rájuk.
Clarkék szenvedélye felőrlődött valahol a jelzálogkölcsönök és a gyerekek tandíjának fizetése között. Amikor Henry egy fontos munkamegbeszélésre New Yorkba megy, világos az útiterv: egyengetni útját a siker felé, és újból meglelni azt a szikrázást, mely egykor házasságukat jellemezte.
Henry pedáns reklámszakember, aki kényelmes életét a szabályok pontos betartásával éli. Nancy viszont elragadóan romantikus lélek, aki ki akarja élvezni az életet, és bármit megtesz, hogy több szenvedélyt vigyen a házasságukba, még akkor is, ha közben a férje beleőrül.
A kiszámítható üzleti útnak induló túrából balszerencsés események szédítő sorozata kerekedik a Central Parktól kezdve Greenwich Village-en át a Times Square-ig, és végül teljesen elszabadul a pokol, mikor a kimerült pár egy luxushotelben köt ki.
Itt találkoznak a dölyfös, arisztokratikus hoteligazgatóval, aki tovább bonyolítja az életet...


1999 Sam Weisman vígjáték 83 2,8