A Villám

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Flash (1990)

The Flash
A Villám

Barry Allent, a fiatal tudóst villámcsapás éri. Egész testét átjárja az elektromosság, a kezében tartott lombikból pedig vegyszer ömlik rá. Hamarosan kiderül, hogy szokatlan átalakuláson ment keresztül. Ha a busz után rohan, azon kapja magát, hogy egy pillanat alatt többmérföldes távolságot tett meg. Ha lakása kitakarításába kezd, úgy felpörög, hogy a cipője is lángra kap. Elszántan próbálja elérni, hogy visszanyerje eredeti énjét, de hiába Amikor a városban garázdálkodó motoros banda tagjai megölik a bátyját, Barry úgy dönt, hogy használni fogja rendkívüli képességeit, és bosszút áll a gyilkosokon. Munkatársa és barátnője tudta nélkül ölti magára az új szuperlény, a Villám szerepét, aki harcba száll az igazságért...


1990 Robert Iscove akciófilm, fantasy, sci-fi 57 2,5
The Flash II: Revenge of the Trickster (1991)

The Flash II: Revenge of the Trickster
A Villám II

A Csillagok háborúja trilógia főszereplője Mark Hamill bújik ezúttal a gonosz szándékoktól vezérelt varázsló bőrébe, hogy bosszút álljon a Villámon, aki akkor haragította magára a mágust, amikor megakadályozta abban, hogy megölje Megan Lockhas-t, a vonzó riporternőt. Megan az egyetlen, aki tudja Villám természetfeletti képességeinek titkát. Kezdődhet a mindent elsöprő, lélegzetelállító küzdelem a szuperhős és a gonosz mágus között.


1991 Danny Bilson akciófilm, fantasy 10 2,7
Flash III: Deadly Nightshade (1992)

Flash III: Deadly Nightshade
A Villám III

A múltban egy rejtélyes, Árnyékként ismert igazságosztó tartott rendet a városban. A jelenben egy hasonmás próbálkozik meg ezzel. Azonban ő kíméletlen és kegyetlen. Villámnak ezúttal vele kell felvennie a harcot.


1992 Bruce Bilson akciófilm, sci-fi 5 ?