Cyborg

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Cyborg (1989)

Cyborg
Cyborg - A robotnő

Az anarchia és pestis szedi áldozatait a 21. század Amerikájában. Csak Pearl Prophet (Dayle Haddon), a gyönyörű félig robot nő rendelkezik a vakcina elkészítéséhez szükséges tudással. De miközben kétségbeesetten kutat az ellenanyag után, Pearlt foglyul ejtik egy kannibál kalózbanda tagjai, akik a szérum megszerzésével világuralomra tennének szert! Egyedül a káprázatos kardforgató harcos, Gibson Rickenbauer (Jean-Claude Van Damme) mentheti meg a nőt – és ezáltal a civilizáció sorsa is az ő kezében van.


1989 Albert Pyun akciófilm, sci-fi 121 2,4
Cyborg 2 (1993)

Cyborg 2
Cyborg 2 - Üvegárnyék

2074-et írunk, mikor a PinWheel vállalat előállít egy "majdnem-ember" kiborgot, Casella Reese-t. Cash formálta meg a félig robot - félig ember személyiségét, és belétáplált egy programot, miszerint el kell jutnia a konkurens gyár vezetőségéhez, és az önmegsemmisítőjével el kell pusztítania azt. Mindeközben azonban Casella egy ember, Colson Ricks felé kezd érzelmeket táplálni. Colt 45, aki a PinWheelnek dolgozik mint haditechnikai oktató, beleszeret Cashbe, és Mercy segítségével sikerül megszökniük. A PinWheel Danny Benchet, a "kiborg-vadászt" küldi Colt és Cash után.


1993 Michael Schroeder akciófilm, sci-fi 44 1,7
Cyborg 3: The Recycler (1994)

Cyborg 3: The Recycler
Cyborg 3: A teremtő

A kiborgnő Cash rendszere biomechanikai problémák miatt meghibásodik. Vizsgálatok után kiderül, hogy az első teremtővé válik fajtájából - ugyanis terhes.


1994 Michael Schroeder akciófilm, sci-fi, thriller 7 ?