Csavargó kutya

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Shiloh (1996)

Shiloh
Csavargó kutya

A sanyarú sorsú beagle elszökik a gazdájától. Útközben összetalálkozik a kis Marty Preston-nal, és elkíséri őt hazáig. A kisfiú azonnal megszereti a kiskutyát, de édesapja nem engedi, hogy megtartsa. Marty kétségbeesésében titkos otthont épít a kutyusnak, de a titkot nem lehet sokáig rejtve tartani.


1996 Dale Rosenbloom dráma 17 3,4
Shiloh 2: Shiloh Season (1999)

Shiloh 2: Shiloh Season
Csavargó kutya 2.

Kutyából nem lesz szalonna, de ellenségből mindig válhat jó barát. Erre az aranyigazságra tanítja meg Martyt a jószívű és okos kiskutya, Shiloh. Mert neki teljesen mindegy, hogy ki került kutyaszorítóba, ő mindenkinek a segítségére siet, legyen az jó vagy gonosz, fehér vagy fekete, kicsi vagy nagy. Mert mi bajunk lehet abból, ha megbocsátunk valakinek, aki eddig rossz volt hozzánk? Shiloh tudja a választ, és hála neki, most Martyn kívül még sok százezer gyerek megtudhatja: kutyabajunk.


1999 Sandy Tung kalandfilm 8 ?
Saving Shiloh (2006)

Saving Shiloh
Csavargó kutya 3.

Ebben a részben rejtély nehezedik a kisvárosra. Találnak egy gazdátlan autót, és kiderül, hogy a tulajdonosa eltűnt egy kocsmai verekedés után, ahol Juddal került összetűzésbe. Az egész város Juddot gyanusítja, és mintha a jelek is az ő bűnösségét támasztanák alá, annak ellenére, hogy konkrét bizonyítékkal senki nem tudott előállni. Marty és a családja az egyetlen, akik hisznek az ártatlanságában. Marty Daviddel, a barátjával nyomozósat játszik, ami majdnem az életükbe kerül. Kiderül, hogy az egyre szaporodó lopásokért és a gyilkosságért is (mert előkerül az autótulajdonos holtteste) két szökött fegyenc a felelős, akiket aztán Martynak sikerül Csavargó segítségével elkapni. Marty kennelt épít Juddnak, mert sajnálja a láncra vert kutyáit. Judd ezt hol barátságosan, hol barátságtalanul fogadja. Egy nap Dara Lynn, Marty húga beleesik a hídról a folyóba, Marty és Csavargó pedig utána vetik magukat. Dara Lynnt sikerül kihúzni, de Csavargót elragadja az ár és a zúgó felé sodródik. Hiába igyekszik Marty, nem tud mit tenni. Ám ekkor Judd beugrik a vízbe és kihúzza a kiskutyát. Martyval kimondottan is barátok lesznek, és a város hősként ünnepli.


2006 Sandy Tung dráma 3 ?