Verdák

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Cars (2006)

Cars
Verdák

Villám McQueen, a becsvágyó ifjú versenyverda egy szép napon szedi a dísztárcsáit és felkerekedik diadalmas versenygyőzelmek felé. Padlógázzal tart Kaliforniába, ahol örök hírnévre tehetne szert, ha sikerülne legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben. Játékok, bogarak, szörnyek, halak és szuperhősök után itt a Pixar legújabb kalandja, ezúttal beszélő autók világába helyezve. Humor, akció, szívbemarkoló dráma, hihetetlen technikai effektusok.


2006 Joe Ranft - John Lasseter animáció, vígjáték 823 3,5
Mater and the Ghostlight (2006)

Mater and the Ghostlight
Matuka és az UFO-fény

Matuka mindenkit megtréfál vagy megijeszt, ezért az öreg rendőrautó figyelmezteti, hogy vigyázzon, nehogy pórul járjon és eljöjjön érte a kísérteties fény.


2006 Dan Scanlon - John Lasseter animáció, rövidfilm, vígjáték 168 3,2
Mater's Tall Tales: Tokyo Mater (2008)

Mater's Tall Tales: Tokyo Mater
Matuka meséi: Tokió Matu-szan

Matuka elmeséli, hogy egyszer Tokióban belekeveredett egy utcai versenybe. A verseny során meg kellett küzdenie nindzsákkal, rendőrségi üldözésben is volt része, sőt még egy toronyból is kizuhant.


2008 John Lasseter - Rob Gibbs - Victor Navone animáció, rövidfilm 118 2,9
Mater's Tall Tales: UFM - Unidentified Flying Mater (2009)

Mater's Tall Tales: UFM - Unidentified Flying Mater
Matuka meséi: UM - Ufó Matuka

Matuka megismerkedik egy kicsi, kapafogú UFO-val, akinek Matufó a neve. Hamar összebarátkoznak, és amikor Matufót elkapja a katonaság, Matuka a megmentésére siet.


2009 John Lasseter - Rob Gibbs animáció, rövidfilm, vígjáték 6 ?
Cars 2 (2011)

Cars 2
Verdák 2.

A legmenőbb versenyverda, Villám McQueen és utánozhatatlan barátja, az autómentő Matuka a Verdák 2-ben igazán nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, mindenidők legelső Földgolyó Futam autóversenyére. A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út telis tele van kátyúkkal, elterelésekkel és vidám meglepetésekkel is. Matuka már a verseny első fordulóján azonnal különös kalandba keveredik és kénytelen egyszerre lavírozni a szupertitkos kémküldetés és csapatfőnöki feladatai között. Hamarosan megkezdődik a legpörgősebb autósüldözés Japán és Európa utcáin, a legmenőbb verdákkal, régi és új kedvencekkel egyaránt.


2011 Brad Lewis - John Lasseter akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 308 3,0
Cars 3 (2017)

Cars 3
Verdák 3.

Egy súlyos baleset után Villám McQueennek össze kell szednie magát és be kell bizonyítania, hogy még mindig ő a legnagyobb ász a versenypályán.


2017 Brian Fee animáció, kalandfilm, sportfilm 128 3,3