The Care Bears

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Care Bears Movie (1985)

The Care Bears Movie
Gondos bocsok

Készüljetek fel, mert jönnek a gondos bocsok! Kedves kis országukban izgalmas kalandok várnak benneteket. A gondoskodás világbajnokai elkísérnek az őskortól napjainkig és még tovább, a galaxis legvégső határáig. Furfangos ötleteikkel mindig túljárnak akadékoskodó, szívtelen és örökké morgó ellenfeleiken. A gondos bocsok történetei egyszerre szórakoztatóak és szívet melengetően tanulságosak.


1985 Arna Selznick animáció, kalandfilm, vígjáték 7 ?
Care Bears Movie II: A New Generation (1986)

Care Bears Movie II: A New Generation
Gondos bocsok 2.

A Gondos bocsok éppen az első igazi mentőakciójukra készülnek, ugyanis a velejéig gonosz Dark Heart azt tervezi, hogy átveszi a hatalmat a gyerekek által oly kedvelt nyári tábor felett. Persze ennek megakadályozására, a bocsoknak azonnal sikerül is találniuk támogatókat a táborozók között.


1986 Dale Schott animáció, fantasy 2 ?
The Care Bears Adventure in Wonderland (1987)

The Care Bears Adventure in Wonderland
Gondos Bocsok Csodaországban

A történet főhősei a gondos bocsok, akiket meglátogat nagybátyjuk a fehér nyúl. A fehér nyúl a gondos bocsokra egy nehéz feladatot bízz rá, hogy keressék meg szív hercegnőt, aki eltűnt és Csodaország királynőjévé akarják kinevezni. Ha időben nem találják meg sehol sem, akkor Csodaország királyságának trónját a kegyetlen varázsló kaparintja meg.


1987 Raymond Jafelice animáció, kalandfilm, vígjáték 2 ?

Care Bears: Journey to Joke-a-Lot
Gondos bocsok - Utazás

Miután az egyik tréfája balul sül el, Mókamaci nekiindul az Óvómacik falujából olyan vidéket keresni, ahol örömmel fogadnák a vicceit. Így esik meg, hogy Mókavárosba vetődve megteszik a hóbortos birodalom királyává, ahol a tréfa az úr! Még a királyi jogart is rábízzák, amely a varázshatalmú koronaékszereket őrzi, Mókaváros mágikus titkának nyitját. Mivel aggódnak a barátjukért, Jószívű Maci, Vígmaci és a többi Óvómaci, Mókamaci nyomába ered, hogy hazahívják. Vajon Mókamaci a fenséges tréfálkozást vagy a szívet melengető baráti társaságot választja inkább? Ott marad a kacagtató vidéken, ahol a "komoly" szót még csak kimondani sem szabad, vagy hazatér az Óvómacik szivárványos falucskájába? Te is megtudhatod, ha megnézed ezt a szép dalokkal ékes, csupa gondoskodás, csupa móka, csupa szeretet mesét.


2004 Mike Fallows animáció 1 ?