Bogyó és Babóca

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Bogyó és Babóca - 13 mese (2010)

Bogyó és Babóca - 13 mese
 

Bogyó és Babóca neve ismerősen csenghet minden óvodás és kisiskolás számára. Bartos Erika nagysikerű könyvsorozatának hősei most életre kelnek a Bogyó és Babóca - 13 mese című animációs filmen. Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány elválaszthatatlan barátok. A 13 rövid mesében sok kedves kalandot élnek meg együtt, s közben új barátokat szereznek, valamint megismerik az őket körülvevő világot.


2010 Antonin Krizsanics - M. Tóth Géza animáció 39 3,2
Bogyó és Babóca - 13 új mese (2011)

Bogyó és Babóca - 13 új mese
 

Bogyó és Babóca 13 új kalanddal várja a lelkes közönséget. Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány immár barátokként fedezik fel az őket körülvevő világot. A kedves rövid mesék a legkisebbek számára érthetően közvetítenek olyan értékeket, mint az önzetlenség, türelem, kitartás és a természet szeretete. Bogyó, Babóca és új barátaik bejárják az erdőket, mezőket, vizeket, és ezúttal egy léghajóval még az eget is meghódítják, s közben segítenek mindenkinek, akivel útjuk során összetalálkoznak.


2011 Krizsanics Antonin animáció 27 3,3
Bogyó és Babóca 3.: Játszótársak (2014)

Bogyó és Babóca 3.: Játszótársak
 

Bogyó és Babóca harmadik mozifilmjében a már jól ismert szereplők mellett megismerkedhetünk újakkal is: a kalapját vesztett Gombával, a titokzatos Csillaglánnyal, a kürtős kalácsokat árusító Bodobáccsal és Hörcsöggel.


2014 Krizsanics Antonin - M. Tóth Géza animáció 13 3,3
Bogyó és Babóca 4.: Tündérkártyák (2020)

Bogyó és Babóca 4.: Tündérkártyák
 

A Bogyó és Babóca rajzfilm-sorozat negyedik részében a csigafiú és a katicalány új kalandokon keresztül fedezi fel a világot. Kiderül, kinek gyűjtötte a tengerparton a legszebb kagylókat Ugri és Szellő, hogyan jut el egyedül a tücsök koncertjére a kerekesszékes Holdbogár, vagy hogy mi sül ki abból, ha a kicsiknek és nagyoknak együtt kell focizniuk. A Bogyó rajza című történet arra világít rá, hogy amit valaki csúnyának tart, azt más szépnek láthatja, míg a Buborék és a Tündérkártya epizód az óvodások közti konfliktusok feloldására mutat példát.


2020 Krizsanics Antonin - M. Tóth Géza animáció 3 ?