Egy ropi naplója

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Diary of a Wimpy Kid (2010)

Diary of a Wimpy Kid
Egy ropi naplója

Greg nagy dolgok előtt áll, ám előtte túl kell élnie minden gyerek életének legrémesebb, legmegrázóbb élményét - az áltanos iskola alsó tagozatát. És ez nem egyszerű, tekintettel az őt körülvevő kócos-szeplős idiótákra, szandál imádó szájhősökre és egy hatalmas szelet nukleáris tetvektől hemzsegő sajtra!


2010 Thor Freudenthal vígjáték 88 3,0
Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules
Egy ropi naplója: Testvérháború

Greg Heffley, a srác, aki bebizonyította, hogy egy ropi is lehet menő, visszatér és újból elképesztően vicces. Megszabadult néhány őt sújtó szörnyű átoktól, és nyugodtan kezd neki a hetedik osztálynak. Magabiztossága a régi, a barátai is mind megvannak, de a feszültség fokozódik: szemet vet az új csajra, a tüneményes Holly Hillsre. Otthon viszont nem állnak túl jól a dolgok, különösen Rodrick, Greg bátyja miatt. Hősünknek rá kell jönnie, hogy van, ami még az általános iskolánál is rémségesebb - az ember saját családja!


2011 David Bowers (I) vígjáték 40 3,0
Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012)

Diary of a Wimpy Kid: Dog Days
Egy ropi naplója: Kutya egy idő

Vége a sulinak és Greg már bele is vetné magát a nyári szünetbe, ám egyszerre minden terve dugába dől. Most mihez kezdjen magával egész nyáron?


2012 David Bowers vígjáték 30 3,0
Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)

Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul
Egy ropi naplója: A nagy kiruccanás

Greg nagyon szeretne elmenni egy gamertalálkozóra, ezért kitalál egy fedősztorit: rábeszéli a családját, hogy menjenek el a nagymama 90. születésnapjára. Nem meglepő, hogy a terv nem úgy sül el, ahogy várta...


2017 David Bowers vígjáték 19 2,5