Kung Fu Panda

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Kung Fu Panda (2008)

Kung Fu Panda
 

A naplopó pandának kungfumesterré kell válnia, hogy megmentse a Béke Völgyét a gonosz hóleopárdtól.


2008 John Stevenson - Mark Osborne akciófilm, animáció, vígjáték 872 3,8
Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (2008)

Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five
Kung Fu Panda - A harc művészete

Po éppen arról mesél az ifjú növendékeknek, hogy hogyan komolyodott meg a Majom és így végre megtanulta, hogyan kell bánni a társaival. Tigris és Shifu miként is tanította meg a türelemre, és erejének kordában tartására. A példameséken keresztül most megismerhetjük a Kung Fu céljait és rejtelmeit!


2008 Raman Hui animáció, rövidfilm 63 3,1
Kung Fu Panda 2 (2011)

Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda 2.

Pónak teljesült az álma: ő lett a Sárkányharcos. Együtt védi a Béke Völgyét barátaival és mestertársaival, az Őrjöngő Ötössel: Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal.
Ám Po baresz új élete veszélybe kerül, mivel felbukkan egy félelmetes gonosztevő, aki egy titkos, kivédhetetlen fegyverrel akarja meghódítani Kínát és elpusztítani a kung fut. Póra és az Őrjöngő Ötösre hárul a feladat, hogy keresztülutazzák Kínát, szembenézzenek a fenyegetéssel, és legyőzzék azt. De hogy semmisíthet meg Po egy olyan fegyvert, ami képes megsemmisíteni a kung fut? A múltjába kell néznie, és fel kell tárnia eredetének rejtélyes titkait - csak így lesz képes felszabadítani magában azt az erőt, amelyre szüksége lesz a sikerhez.


2011 Jennifer Yuh animáció, kalandfilm, vígjáték 441 3,5
Kung Fu Panda: Secrets of the Masters (2011)

Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
Kung Fu Panda: Legendás mesterek

Po nem tud várni, és még nyitás előtt betör a Mesterek Tanácsának kiállítására. Lenyűgözik a kiállított tárgyak és barátainak elmeséli a három nagymester legendás történetét. Abban az időben, amikor a Kung fu-t még fele annyian se tisztelték, és főhőseink utcai harcokból éltek meg, a várost a Wu nővérek tartották rettegésben. Oogway feltűnésével a 3 harcos most összeáll, és megakadályozzák, hogy a Wu testvérek meghódítsák Kínát...


2011 Anthony Leondis akciófilm, animáció, rövidfilm 6 ?
Kung Fu Panda 3 (2016)

Kung Fu Panda 3
Kung Fu Panda 3.

Újabb baró kalandjai során Pónak, a kungfumester pandának két oltári nagy kihívással kell szembesülnie: az egyik természetfeletti, a másik pedig inkább családi jellegű.


2016 Alessandro Carloni - Jennifer Yuh Nelson akciófilm, animáció, fantasy, ... 173 3,4