Lake Placid

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Lake Placid (1999)

Lake Placid
A szörny

Lake Placid, azaz Szelíd-tó pokoli hellyé változik, amikor szörnyű beszámolók kezdenek keringeni egy emberevő krokodilról. A tulajdonosok még a turistaszezon előtt szeretnének a híresztelések végére járni, és egy csapatot bíznak meg az ügy tisztázására. Még hogy krokodil a hegyek között? A nagyvárosi paleontológusnőt, Kelly Scottot (Bridget Fonda) egy helybéli keményfiú, Jack Wells (Bill Pullman) segíti a rejtély megoldásában. Munkájukat azonban jelentősen akadályozza egy túlbuzgó állatbarát, aki betegesen szereti a krokodilokat. Az új veszély hamarosan felborítja a kisváros csendjét.


1999 Steve Miner horror, thriller, vígjáték 194 2,8
Lake Placid 2 (2007)

Lake Placid 2
A szörny 2.

A szörny című horror folytatásában egy kisvárosi seriff egy New York-i őslénykutatóval fog össze, hogy megtalálja a helyieket rettegésben tartó fenevadat. Hamarosan azonban rádöbbennek, hogy nem egy, hanem három óriáskrokodillal van dolguk! Miután feltűnik a színen egy különc krokodilrajongó, valamint egy furcsa remete, elkezdődik a vérontás.


2007 David Flores horror 26 1,8
Lake Placid 3 (2010)

Lake Placid 3
A szörny 3.

Az első két részből megismert tóba újra visszaköltöznek a krokodilok... többen mint valaha.


2010 Griff Furst akciófilm, horror, sci-fi, ... 19 1,7
Lake Placid: The Final Chapter (2012)

Lake Placid: The Final Chapter
Lake Placid: Az utolsó fejezet

A tóban továbbra is emberevő krokodilok élnek. Néhányan azonban megpróbálja befogni a szörnyeket, mások pedig végezni akarnak az óriás példányokkal. Utóbbi haderő titokban a kerítésen túlra is jut, hogy aztán tegyék, amit tenniük kell, ám a dolog balul sül el és egy nevetséges incidens után még a nagy kapu is nyitva marad, amin nem sokkal később egy vidám középiskolai csoportot szállító busz is áthalad. A baj pedig megkezdődik.


2012 Don Michael Paul horror, sci-fi 13 1,6
Lake Placid vs. Anaconda (2015)

Lake Placid vs. Anaconda
A szörny az anakonda ellen

Egy óriás krokodil és egy óriás anakonda együtt indul egy városka felé és a helyi seriffnek mindent meg kell tennie, hogy elpusztítsa az állatokat mielőtt mindenkivel végeznek a városban.


2015 A.B. Stone akciófilm, horror, sci-fi 16 1,7
Lake Placid: Legacy (2018)

Lake Placid: Legacy
A szörny: Az örökség

A környezetvédelem érdekében bármire hajlandó fiatalok egy csoportja üzenetet kap egy baráttól, aki egy kerítéssel körbezárt területen talált valamit. A fiatalok elindulnak barátjuk után a helyre, ami évek óta fehér foltként szerepel minden térképen.


2018 Darrell Roodt akciófilm, horror, sci-fi 8 ?