Possessor (2020) ☆ 👁

Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2024-01-16 17:33:06 Ubul (3) #9

"Jöjjön az Infinity Pool"

noooooooo :D

előzmény: branton (#8)

2024-01-16 16:55:32 branton (2) #8

Baromi erős és stílusos ez a film vizualitásában, ez kétségtelen, azonban ennél sokkal többet sajnos nem tud felmutatni. Lesz ez jobb is Cronenberg Jr! Jöjjön az Infinity Pool!

2021-06-28 13:24:12 KicsiPeti (3) #7

Nekem egy elég erös egyszer nézős thriller volt,a föszereplő srácot meg kifejezetten jó volt látni ebben a szerepben.
Bár itt ahogy olvastam,sok társamnak nem tetszett a vérgözős jelenetek sokasága,én elvoltam velük,amikor néztem eszembe is jutott,lehet a rendezönek akár egy stilusjegye is a késöbbiekben. Ugy tudom ez az első nagyobb filmje.
Viszont azzel egyetértek,hogy az a beszippantó atmoszféra hiányzott a filmből,a téma jó volt,nekem bejött.
Valahol nekem eszembe jutott az Eredet c film:))))) amikor néztem a filmet.

2021-04-17 13:30:54 miraculum (4) #6

Nagyjából már el is mondott mindenki mindent, amit lehetett a filmmel kapcsolatban. Mindezek mellett nálam ez még így is egy stabil négyes.

2021-03-05 10:26:38 ChYga (3) #5

Ilyen jó alapkoncepciót, ennyire nem kihasználni...

2020-11-28 10:26:44 Xuja (3) #4

Az alapötlet érdekes és izgalmas, és amire végül kifut a sztori, az is tetszetős, ennek ellenére eléggé unalmasan csordogált a cselekmény. A markáns karakterek hiánya és a vékony atmoszféra miatt ez inkább gyenge közepes.

Említettétek többen a felesleges brutalitást, ez engem is baromira zavart. Nincsenek ellenemre a jó kis begőzölős vérbő (B) scifi-horrorok, de itt baromira kilógott az összképből, ennek a filmnek sokkal kifinomultabbnak kellett volna lennie.

2020-11-25 08:28:34 Ubul (3) #3

hát, ez a szadizmusba hajló erőszakos képsorok nálam is ugyanazt a hatást érték el.
jah, és Sean Bean akkor itt is túl élte :D pedig legtöbbször meghal minden filmjében :D
ezen kívül vannak ködös részek, de pl a vége olyan egyértelmű, amilyennek mutatták is
konkrétan kinyírta a családját, a gyerekbe meg Girder szállt bele, hogy végül kihozza a nőt a fickóból.
Ez nem kérdés - olyan értelemben, hogy a látottak tényleg azok, és semmi mögöttes tartalom, egyéb - csak így a végén ekkora fapofával végigülni a kérdéseket. Bár mondták is hogy Voz agyának egy része jelentősen sérült, szóval nem csoda.

Többet vártam, Dió által felsoroltakba tényleg jó lett volna , ha belemennek, viszont így kaptunk egy közel - számomra - átlagos thrillert, némi horroros beütéssel a véresebb jelenetek miatt.

fun: főszereplők listájánál Jennifer Jason Leigh neve hogy lett Gerenda? :D jó, tudom, angolul a Girder, csak nem teljesen értem, hogy sikerült így kikerülnie :D

előzmény: Dió (#1)

2020-11-11 21:40:53 tomside (3) #2

Ifjabb Cronenberg elég ügyes filmet pakolt össze, teljesen berántani mégsem tudott. A mindig vonzó Andrea Riseborough pedig nem is mindig vonzó. De legalább itt is jót alakít. :)

2020-11-10 17:11:30 Dió (2) #1

Az a helyzet, hogy ebben egy bitang jó film rejlett. Sajnos végül túl nagy volt az asztal, amit megpróbált megteríteni, és a felére nem lett elég a terítő. A személyiséghasadás, a családtól való elhidegülés, a saját identitásának elvesztése, pláne ezzel a nő a férfi testben vonallal kiegészülve - mind olyan szálak, amiket végül max csak pedzegetni kezdett, de nem hozta ki belőlük, amit lehetett volna. Maradt a baró vizualitás, a késsel vághatóan erős hangulat, és sajnos valami szadizmusba hajló erőszak, amit nem tudtam hova tenni. Ettől függetlenül úgy érzem, Cronenberg Jr. a következő filmjével még simán megcsinálhatja úgy a tutit, hogy arra még apuka is büszke legyen.