Gunpowder Milkshake (2021) ☆ 👁

Lőpor turmix

(Navot Papushado)

amerikai-francia-német akciófilm

2,6
★★☆☆☆
54 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2021-08-22 02:31:26 Benny Bug (2) #3

A film szó szerint mindent feláldoz a stílus és az akció oltárán. Előbbiek azért szerencsére működnek, azaz a Lőpor turmix kellően véres és valamilyen szinten a John Wick-párhuzam elkerülhetetlen, pluszban a rendezés, a zenék és a fényképezés is dicséretet érdemel. Legjobb pillanatai éppen ezért azok, amikor izomból hagyja magát sodródni az árral és közben megpróbál annyira kreatívan brutális, túltolt és humorosan elszállt lenni, amennyire az csak lehetséges. Nagy szerencse, hogy ebben tehetséges színésznők is segítségére vannak, Karen Gillan például remek választás volt. Karakterépítés és esetlen drámázás terén nem a legélesebb kés a fiókban, R-rated akciófilmként viszont hozza azt, ami elegendő egy laza, vibe-os hétvégi estéhez. Egyébként meg láttunk már ezer rosszabbat és jobbat egyaránt.

2021-08-13 20:32:06 Xuja (2) #2

Izomból gagyi. A stílusos képi világon és soundtracken (beleértve a saját filmzenét is) kívül nem nagyon van benne pozitívum, talán még a kórházas akciózás fekete humora az, amit érdemes megemlíteni. Ezeket leszámítva egy borzasztóan röhejes, átgondolatlan katyvasz, nulla karakterekkel és színészekkel. Azzal sem lehet mentegetni, hogy parodisztikus, mert a történetet és jónéhány drámai elemet halálosan komolyan gondoltak, egyedül a hírigeken érződik a szándékolt vicceskedés (de azokból meg egyszerűen hiányzik a kraft). Ha meg abba is belegondolunk, hogy Papushado rendezte az ugyanígy túltolt, de ezerszer minőségibb Csúnya, gonosz bácsikat, akkor meg még siralmasabb a helyzet.

2021-07-06 08:00:04 Ubul (2) #1

trailert elnézve elég beteg, nem tudom eldönteni hogy ez valami nagyon fun lesz, mint mondjuk a Nobody ebben az évben, vagy valami nagyon gagyi akció zúzás.