The Invisible Man (2020) ☆ 👁

A láthatatlan ember

(Leigh Whannell)

amerikai-angol-ausztrál-kanadai horror, sci-fi, thriller

3,6
★★★☆☆
79 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2020-03-23 22:08:01 Interracial Facial Creampie (?) #4

Jóllehet szcientopata, mégis kedvelem Mosst.
Ezt az ostobanc szemetet viszont kinyomtam a felénél most.

2020-03-01 11:18:34 TheDriver (4) #3

Az Upgrade rendezője és a Fűrész írója fogta HG Wells klasszikusát és egy más megközelítést alkalmazva, minimális költségvetéssel egy rendkívül tempós, izgalmas, feszült, nyers horror /thrillert tett le elénk, ami a megtekintése után még sokáig nyomasztja a nézőjét és garantáltan fog okozni néhány emlékezetes pillanatot, hála a remek rendezésnek, az okos operatőri húzásoknak, beállításoknak és a fantasztikus zenének. Nem mellesleg kiválóan reflektál a családon belüli erőszak, bántalmazás problémakörére, az áldozat szemszögéből bemutatva a történéseket, jelezve hogy mennyire láthatatlanok és kiszolgáltatottak ők is egy ilyen megnyomorító kapcsolatban.
Elisabeth Moss gyakorlatilag ugyanazt a karaktert hozza, mint A szolgalolany mesejeben, de azt ismét profi játékkal. Alakítása rendkívül hiteles a szorongó, kiszolgáltatott,agorafóbias, elnyomott nő képében, aki ugyanakkor hatalmas akaraterővel és elszántsággal rendelkezik.
Korrekt, jó mozi lett A láthatatlan ember, amibe ugyan bele lehet kötni, köszönhetően néhány logikátlanságnak a történetben, a szereplők cselekedeteiben, valamint a befejezés valószínűleg sokaknál hiányérzetet fog okozni, de nem bántam meg hogy jegyet váltottam rá, főleg a mostani kínálatban.
Nézzétek meg ti is és borzongjatok egy jót!

2020-02-27 22:06:24 Bogár Bence (4) #2

Feszült és szinte végig nyugtalanító. Végre ismét egy jó Blumhouse-horror, sajnos mostanában eléggé elmentek a mennyiség irányába, a minőség helyett. Azonban most szerencsére rendezőnk bizonyította, hogy az Upgrade után is tud meglepetést okozni, nem is beszélve Elisabeth Moss alakításáról, ami teljesen jó. A végére kicsit túltolják az egészet, ennyire nem kellett volna szvsz, de a négyes azért így is simán megvan neki. Kellemes csalódás!

2020-02-26 22:01:43 Mikkey (3) #1

Moss kisasszony szépen megidézte a Sikoly filmek legszebb pillanatait, de erényeit kioltja a lassan vezetett és gyengécske forgatókönyv.