Ez most nagyon betalált. A sztori ezerszer lerágott csont - mégis olyan természetességgel, giccsmentesen és érzékletesen van benne minden megjelenítve, hogy abszolút újszerű élményt ad. Scanlen és Wallace egyaránt csodálatosan játszik, minden rezdülésükről elhittem, hogy ők tényleg egymásnak lettek teremtve. A fejezetekre bontás jó kapaszkodót ad a sokszor meglehetősen kusza, szétálló sztorihoz, ahol nincsenek igazán kulcsjelenetek, hanem minden egyes nüansznyinak látszó snitt is segít az átélésben. Rendezésileg is felnőtt a koncepcióhoz, első filmhez képest igencsak markáns kézjegyletétel ez a rendezőnőtől.
Vapitisek, pótoljátok aki még nem látta! :)
Nem olyan nyálas, mint a hasonló témájú amerikai filmek. Valahogy közelebb marad a valósághoz. Nagyon hangulatos film. A szereplők gyarló átlagemberek, messze a tökéletességtől és így sokkal könnyebb kedvelni őket. Ez nem vígjáték, az tuti, bár vannak kedves, megmosolyogtató percei is.
Szomorkás coming of age story, maximális benne a független filmes vibe. Nem mentek el a giccs irányába a legtöbb esetben, miközben remekül felépített a cselekmény. Nem éppen egy könnyű téma, de ami benne rejlett, azt ki is hozták belőle. Szép teljesítmény egy elsőfilmes rendezőtől. Eliza Scanlen félelmetesen hiteles és jó, Ben Mendelsohn pedig most sem tud hibázni. Az utolsó harmada kicsit túlnyújtott, viszont ez így is szép teljesítmény és magával ragadó moziélmény.
Sírni tudok az ilyen történeteken ,mert tudatosítják bennem az élet mulandóságának következményeit.