Nem igazán tudom eldönteni, hogy ki a célcsoport. Felnőtteknek túl bugyuta, gyerekeknek túl félelmetes, a kamaszokat meg már nem érdekli.
Ha engem kérdezel, akkor Rebell Wilsont :D Amúgy mindegy volt ki játssza.
előzmény: Lady Ópium (#14)
Kit láttál volna szívesen gonosz bosziként?
Az eredeti PC-pozitív változata, Guillermo del Torróval & Alfonso Cuarónnal a háttérben. Az első fél óra tűrhető, jól működik a nagymutter-unoka kapcsolat, Octavia Spencer egészen meggyőző, viszont az ellenségek feltűnésével hirtelen vége szakad mindennek. A boszorkányokat játszó színészek hihetetlenül szarul adják elő magukat, így természetesen Anne Hathaway szintén kínosan, idegesítően, a filmet tönkretéve ripacskodik. A CGI rém gyenge, viszont a fényképezés igényes – talán túl színvonalas is ehhez a nem túl színvonalas, gyerekes műhöz.
Unalmas volt.
Az egész film alatt az volt bennem, hogy "Gyerünk, haladjunk!"
Tekintettel arra hogy a történet eredetileg Roald Dahltól származik (bár ezt pont nem olvastam), erős a gyanúm, hogy nem azzal van baj, hanem az adaptáció hagyott ki mindent, ami a sztorit érdekessé tette.
Ráadásul a mesélő rejtegetéséből nyilvánvaló volt, hogy egér maradt - úgyhogy még ezt is sikerült kiherélni...
gyermeki rémtörténetnek néztem trailer alapján, bár már az alapján nem terveztem megnézni, de hogy ennyire lehúzzák, ilyen szereplőgárdával és rendezővel, durva :/ Anne Hathaway-re is rájár a rúd mostanság, amilyen filmekben kapott szerepet, és minőségileg amilyen lett a legtöbbje
előzmény: Umberto (#10)
Annyira nem lett rossz, ahogy a trailer alapján vártam, de az biztos, hogy például a CGI pocsék. Zemeckis, 2020... nem is értem...
Zemeckis filmjét azért kritizálják, mert a gonosz szereplőknek három ujjuk van, így ezt a testi fogyatékosságot negatív kontextusban tünteti fel.
Szerintem eljutottunk a snowflake kultúra legmélyebb bugyraiba...
A Rachel... elkészülte színészileg mondjuk, h megéri, egyébként a topik #21-es hozzászólásához csatlakozom. De ez csak az én véleményem, adott rá olyan is 5-öst, akivel ált. összecseng a véleményem.
A Dark waters-ben szerencsére mellékszereplő volt, és igazából bárki helyettesíthette volna (bár ez nem csak az ő hibája). A filmet én is eléggé szerettem, kétszer is megnéztem moziban.
előzmény: lizardking (#7)
"Nálam általánosan egy betonközepes színésznő, az arca eladja"
Ugyanígy vagyok ezzel én is. A nyomorultakat nem láttam, nem bírom a musical-eket, és a másik említett film is kimaradt. A Csillagok közöttet és a Sötét vizekent viszont nagyon szerettem, de egyiket sem miatta.
előzmény: elzablues (#6)
Hathaway Oscar-ja abban az évben eshetett volna jobb ölbe, a Rachel getting married-ért kapott nominációját indokoltabbnak érzem. Nálam általánosan egy betonközepes színésznő, az arca eladja, van benne valami klasszikus.
De ez karó.
Bár Oscar-díjas színésznő, és nincs is vele bajom, de nem emlékszem, hogy láttam volna tőle kiemelkedő alakítást.
előzmény: TheDriver (#2)
Hát igen, nem sikerült megragadni az eredeti film szellemiségét, maradt egy színes szagos máz
előzmény: tomside (#3)
Már a trailer is visszataszító. :/
Anne Hathawayt kihagyta...
előzmény: lizardking (#1)
Producer: Guillermo del Toro, Alfonso Cuarón. Írta: Robert Zemeckis, Guillermo del Toro. Főszerepben: Octavia Spencer. Rendezte: Robert Zemeckis. Szégyen.
A legborzasztóbb nem az az egészben,hogy rossz a film, nem is az,hogy Anne Hathaway is rossz, hanem, hogy ezt a szemetet Robert Zemeckis hozta össze. Jár az 1 csillag!