Hustlers (2019) ☆ 👁

A Wall Street pillangói

(Lorene Scafaria)

amerikai dráma, krimi, thriller, vígjáték

2,9
★★★☆☆
161 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2020-08-12 14:50:38 zs93 (3) #10

Ez a film semmiben sem emelkedik ki a nagy átlagból, maximum annyi pozitívuma van, hogy nézhető. Pár hónapja azt olvastam, hogy Lopez nagyon várta, hogy Oscar-jelölést (díjat) kapjon a filmért cserébe. Most, hogy láttam a filmet, egyáltalán nem értem, miért várta - ha hihetünk a cikknek.

2020-04-01 11:28:50 Bicycle Repairman (3) #9

Ezt a filmet már láttam. Többször is. Legutoljára Molly's Game néven - csak amíg ott működött a recept, itt bizony nagyon nem. A másik film, ami beugrott a Sztriptíz, amit szintén egy korosodó színésznő csupasz idomaival próbáltak eladni, mellé egy igencsak vékony sztorit tálalva, mint ez is.

2020-02-11 23:58:53 idomtalan (3) #8

Megnéztem, mert Natalie Portman felhímezte a rendezőnő nevét az Oscar-gálás ruhájára :)) Semmivel nem rosszabb mint bármelyik tetszőleges Oscar-jelölt biopic/igaz történeten alapuló film. Szívesebben láttam volna ezt az idei jelöltek között, mint pl. a Ford v Ferrarit.

2019-12-19 08:18:04 Bubu (2) #7

"a női nézőknek nagyobb eséllyel be fog jönni a film a feminista vonulatának köszönhetően"
Lehet, velem van a baj, de nem látom a feminista vonulatot és nem jött be a film. A feminizmus egyáltalán nem férfiak veszélyeztetése, kirablása, kihasználása. Az egyenjogúság kétirányú utca (kellene, hogy legyen)... Az, hogy egyes férfiak kihasználják a nőket, még nem jelenti, hogy minden férfinek vesznie kell. Ahogy a film is mutatja, mindkét nem fel tud vonultatni bizarr egyéneket. Az egyik, amin ez a film elbukik pont, azok az árnyalat nélküli karakterek, és az általánosítás. Nem tudom ezeket a nőket sajnálni, megérteni, mert ahogy lentebb írták, nem valami nemes szándék vezérli őket, hanem a kapzsiságuk. Ezek a nők nem feministák, hanem bűnözők...

előzmény: TheDriver (#4)

2019-10-18 23:53:12 miraculum (3) #6

Totális, punnyadt középszer minden téren.

2019-10-09 22:21:39 BonnyJohnny (3) #5

Irritáló picsák bűnözését nézni másfél órán keresztül, mikor nem áll rendelkezésre izgalmas történet, feszes forgatókönyv, érdekes nem idegesítő párbeszédek, értékelhető rendezés, szót érdemlő színészi alakítás, vagy a hibákat elfeledtető humor... hát... gyenge közepesnél nem ér jobbat.
Amúgy az alap érdekes, egy cikket szívesen elolvastam volna róla... mondjuk negyed órát szánva rá.

2019-09-30 08:22:33 TheDriver (3) #4

Tipikus egyszernézős mozi, aminek az egyöntetű pozitív kritikái előtt ismét értetlenül állok. Persze a Rambo V egy rossz film a szakértők szerint, ez meg állítólag egy kihagyhatatlan produkció a rottenes, metacritices értékeléseivel. Sebaj, ismét bebizonyosodott, hogy ne ezek alapján nézzünk meg egy filmet.
Ami pozitívum, hogy J Lo tényleg jó benne, és korrektül színészkedik, valamint vetkőzget is aránylag rendesen, de sajnos ezekből a jelenetekből sincsen sok. Azért az elején a műsorszám nagyon komoly volt...remélem nem egy testdublőrt láttunk. :D A poénok is többé-kevésbé rendben voltak és sikerült néha elmosolyodnom.
De sajnos semmi eredetiség nem szorult a filmbe és mindenhol olyan érzésem volt, hogy ezt máshol láttam már, csak sokkal kidolgozottabb, izgalmasabb tálalásban. A dráma része ( Lopez és Wu barátsága) csak-csak működik, de nagyon csapongó az egész, érezhetően még sok esemény nem fért bele ebbe a játékidőbe, ezért csak a felszínt kapargatták a készítők.
Az állítólagos nagy társadalomkritikája megint nem jött át, sőt erkölcsileg az egészet inkább megkérdőjelezhetőnek érzem. A karakterekkel együttérezni nem tudtam, hiszen hiába hangoztatják nekünk, hogy a gazdag, szemét brókerektől loptak ezek a női Robin Hoodok, ha egyszer a megszerzett pénz többnyire magukra, a luxusukra költik (amellett hogy azért segítik a családjukat is). A vége meg nagyon össze lett csapva és hirtelen le is zárják az egészet.
Röviden ennyi, a női nézőknek nagyobb eséllyel be fog jönni a film a feminista vonulatának köszönhetően, nekem meg szerencsére ingyen volt lehetőségem megtekinteni J Lo gyönyörű idomait. Annyit végülis megért. :)

2019-09-30 07:51:14 dittike (5) #3

Ezek a csajok igazán tudják mitől döglik a légy és ki is használják ezt.

2019-09-24 12:58:48 TheDriver (3) #2

Igen, és??? :D

előzmény: Mikael (#1)

2019-09-24 12:18:16 Mikael (?) #1

Optimista ember vagyok