Come to Daddy (2019) ☆ 👁

Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2024-06-03 15:52:32 branton (2) #8

Nem mondom, hogy nem mosolyodtam el rajta, meg azt sem, hogy ne lettek volna szórakoztató pontjai Ant Timpson agymenésének, összességében valahogy kevés ez az élmény. Szeretem a műfaji hibrideket, viszont Timpson láthatóan nem túl erős ezek összegyúrásában. Kapunk itt thrillert, drámát és vígjátékot, egy kicsike misztikus horrort, de egyikben sem jeleskedik a film. Lapos, unalmas, nem túl emlékezetes. Még Elijah Wood karaktere egészen el is van találva, rajta kívül senki. Direktorunknak itt most talán a legjobb döntése az lett volna, ha megáll egy műfajnál, s azt kimaxolja. Kétharmad, amely mégiscsak inkább kettes.
Alant említi Ubul kolléga A látogatást, hogy rokonlelkű ezzel. No igen, csak hát az klasszisokkal jobban sikerült.

2021-11-03 10:31:55 Ubul (3) #7

ahogy alant is írták, a spoileres rész mind benne van a filmben, bááár
hogy a kamuapa miért szórakozott a gyerekkel először, ahelyett, hogy azonnal mondjuk kinyírta volna, vagy bármi, esetleg felhasználta volna már azonnal az apja előtt vallatásra, az egy jó kérdés

Érdekes film volt, valami másra számítottam. És eléggé meglepett a csavar a közepe fele, erre pont, hogy nem számítottam (trailert nem néztem). Eléggé rokonlelkű a The Visit-tel ebből a szempontból.

Szóval a második felétől eléggé érdeklődősre vette nálam a figurát, az előtte lévő időszak viszont untatott, emiatt betonközepes.

Eléggé függetlenfilmes feelingje volt, ebből a szempontból és Elijah-tól a I Don't Feel at Home in This World Anymore jobb szórakozás volt.

2021-03-07 17:59:21 nightgale (4) #6

ez mind kiderült!

előzmény: davidferi3 (#4)

2021-02-18 05:52:56 Zalaba Ferenc (2) #5

Ez itt alant egy kőkeményen spoileres komment. Csak óvatosan. :)

előzmény: davidferi3 (#4)

2021-01-22 22:48:34 davidferi3 (2) #4

Nekem egyszer nézhető. Nem derült ki ki volt a faszi mikor megérkezett aki az apjának adta ki magát, az sem hogy ezt miért csinálta, valamint az igazi apja hogy került a pincébe.

2020-12-31 23:52:02 Benny Bug (4) #3

Pontosan nem tudom megmondani, mit láttam, de bejövős volt. Tetszett, hogy nem akar senkinek megfelelni. Egy kicsit dráma, kicsit horror, meg nagyon elborult és bizony nem is csúszik könnyen. Engem valami miatt mégis megfogott, plusz a képi világa is jó volt. Elijah Wood remélem, a jövőben sem hanyagolja az ilyen őrült filmeket. :D Soha rosszabb évzáró mozit!

2020-12-28 00:40:51 slawter (3) #2

Betonkemény hármas.

2020-02-23 01:31:52 lizardking (4) #1

Ha ez egy kicsit pörgősebb, akkor rohadtul szórakoztató exploitation lehetett volna, de így is vannak nagyon elborult pillanatai.

UPDATE: Egye fene, kap egy gyenge négyest, mert "jó szívvel" gondolok rá vissza.