Late Night (2019) ☆ 👁

Talk Show

(Nisha Ganatra)

amerikai dráma, vígjáték

3,1
★★★☆☆
54 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2020-02-03 12:30:22 Adam Taylor (3) #1

Annyira szeretem az ilyen típusú filmeket: remek dialógusok, inkább kedélyes kuncogást, mint harsány nevetést kiváltó poénok, remek színészek - a probléma az, hogy a Late Night csak szeretne ilyen lenni; látszólag ott is van a vásznon minden ezek közül, csak épp a lényeg hiányzik: az ötlet, a kreativitás, valami plusz, ami miatt nem felejtem el az egészet már a stáblista idején.
Ilyen filmek nagyon ritkán jutnak el mozikba, inkább a Netflixen és társaikon pörögnek, a Late Night-ot látva pedig jó ideig nem is lesz új próbálkozó: szemmel láthatóan az volt az írók egyetlen selling point-ja, hogy MeeToo, de ezúttal nővel. Ezzel is nyerte a tengerentúli kritikusok többségét, a nézők viszont magasról tojtak rá - joggal. Mert hogy nem is túl vicces, nem is túl eredeti, és még a témájával sem nagyon kezd semmit.
Sokat elmond a moziról, hogy nyáron egy pennsylvaniai kisváros mozijában terveztem megnézni, azt hiszem talán egy héttel a premierje után - mikor kértem rá a jegyet, a srác a pult mögül úgy nézett rám, mint egy űrlényre és bevallotta, hogy bár még hivatalosan műsoron van, gyakorlatilag már nem vetítik, mert senkit nem érdekel. Így kénytelen voltam 3 napon belül kétszer megnézni a Toy Story 4-et.