Bronco Billy (1980) ☆ 👁

Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2023-05-02 08:26:28 Jereváni Rádió (4) #4

Amikor jön a fordulat benne: Antoinette összejön Broncoval, az nekem túl éles váltás. (Mikor Folyóvízzel beszélget arról, hogy milyen a kapcsolata Broncoval jönne rá, hogy szerelmes, és azonnal lefekszik vele? Ide még kellett volna egy, de legalább két jelenet a filmben ehhez, itt megbicsaklik a történet.) De addig egyébként meglepően szórakoztató, sőt, urambocsá mulatságos (!) a film, köszönhetően Antoinette és Bronco ellentétes karakterének. Erős négyes.

2019-05-09 01:58:15 Csende Kristóf (4) #3

Kellemes és könnyed Eastwood-film. Szórakoztató karakterek, nem egy tipikus és megszokott sztori. És érdekesség, hogy több western filmes utalás is megmutatkozik a filmben.

2011-04-14 18:34:48 Bruce94 (4) #2

Nekem nagyon tetszett. Nem csodálkozom, hogy Clint, Bronco Billyt tartja a kedvenc szerepének, pazar a szerepben, Bronco Billy számomra egyike a legszimpatikusabb mozihősöknek. Partnernője Sandra Locke is jó a szerepében, közös jeleneteik elviszik a hátukon a filmet. A történet egyszerű, de működőképes, műfajilag pedig nem is igazán lehet besorolni. Szerintem a film még pluszba kapott egy nagyon jó szinkront is.
Szerethető film, Eastwood rajongóinak, vagy tisztelőinek szerintem kötelező.
10/8

2008-07-01 17:25:24 MészárosMárton (?) #1