Toy Story 4 (2019) ☆ 👁

Toy Story 4.

(Josh Cooley)

amerikai animáció, dráma, fantasy, kalandfilm, thriller, vígjáték

4,2
★★★★☆
70 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2019-06-28 20:20:05 betti (5) #5

Báj, humor, érzelmek... Minden megvan benne, rendkívül színvonalasan. Egyetlen gyenge/unalmas pillanat sem volt, imádtuk. Szerettem a játékokat, szerettem a gyerekeket, tisztelem az alkotókat, amiért ilyen, és csak ilyen munkát adnak ki a kezükből. Animált karakterek, akiknek minden rezdülése hiteles... Humor, ami tökéletes gyereknek és felnőttnek egyaránt, pedig talán egyetlen "kikacsintos" poén sincs benne. Érzelmek, amelyek pont annyira erősek és mélyek amennyire kell, de sose jobban - ateled egy gyerek fájdalmát vagy félelmét, es összeszorul a szíved, pedig nincs nagyjelenet, zokogás, stb.
És felnőttként, szülőként elgondolkodhatsz rajta h néha kevés vagy és nem te kellesz, hanem egy jatekbaba vagy akár egy ócska műanyag kanál segít a gyerekednek....

2019-06-24 17:03:01 VVega (5) #4

Talán a legjobb negyedik rész, amit valaha készítettek. A Toy Story 3 megismételhetetlen szinjtét ugyan nem éri el, de fantasztikus minden szempontból. Nagyszerű karakterábrázolás és karakterfejlődés, végigneveted és azon se lepődjetek meg, ha a végén elmorzsoltok egy könnycseppet.

2019-06-24 08:23:02 polarbee (5) #3

Kicsit félve ültem be rá, mivel a Disney keze alatt készült, de azt kell, hogy mondjam méltó utódja az eddigi kedvenc 3-adik résznek. Nagyon tetszett, hogy a gonosznak kikiáltott figurákat is megkedvelted a végére, sőt drukkoltál nekik. Buzzt kicsit elvitték 1 bites irányba, viszzont a nyúl-kacsa páros fenomenális volt, csakúgy mint Duke. Csak ötöst érdemelhet.

2019-06-22 17:30:43 Loretta (5) #2

Mind közül a legjobb rész! És a legjobb moziélményem nemistudommióta... Zsepi bekészítős! :)

2019-06-20 20:56:10 Umberto (5) #1

Eszméletlen, köszönöm szépen az alkotóknak! Ezt a zseniális, minden tekintetben hibátlan trilógiát csak így volt érdemes folytatni. Akció, humor és érzelmek váltják egymást, de valami olyan emberfeletti precizitással megalkotva, hogy azt mondom, ilyen nincs. A gyerekek viszont nem igazán fogják érteni, miért szipogsz 5 percenként. Basszus, előbb-utóbb még a játékok is felnőnek, és ezt nem ússza meg szárazon a felnőttek szeme. Megrendítően gyönyörű film a Toy Story 4., mese nincs. Vagyis ha van, az csak a Toy Story legyen.