Lucy in the Sky (2019) ☆ 👁

Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

2021-08-25 21:28:15 NinaLys (2) #4

Nagyon sok szempontból csapnivaló. Vaskos kritikával tudnám illetni a nők torkán leerőltetni kívánt szemléletet, amit nyom a film, nem, nem és nem! Portman meg ugyanolyan, mint az összes többi szerepében. Biztosan lubickolt ebben a jólmegmondó alkotásban. Én szeretem a lélektani drámákat, Napok romjai, Senki többet - tudnám sorolni tovább, de ezzzz... eeeez egy rémtett, nem lélektani dráma :D Nem tudom, miért adtam meg rá a két csillagot, de talán azért, mert nem kapcsoltam ki az első félóra után. A belefektetett munka miatt és mert megadom az esélyt arra, hogy én nem értettem, vagy én nem voltam rá fogékony. Nagy hibája, hogy nem tér ki a főszereplő mentális problémáira, identitászavaraira és éretlen viselkedésére, csak látni, hatni hagyja. A vége is teljesen zavaros, talán a készítő tudja, hova akart kifutni.

2021-05-23 22:16:33 Benny Bug (2) #3

Elképesztően zavaros, sehova nem tartó film. Az első fele alapján még egy langyos hármasnak el is menne, de ami utána következett, attól nekem égett a képem a készítők helyett. A színészeket sajnálom, mert az alakításokkal semmi probléma nincs. Minden mással viszont annál több. Nagyon különleges művészfilm akart lenni - na, ez az ami abszolút nem sikerült. Helyette lett olcsó, művészieskedő és rendkívül fárasztó. Javasolt nagy ívben elkerülni.

2020-06-16 08:38:31 hellcat (4) #2

Különleges hangulatú lélektani dráma. Natalie Portman ismét zseniális!

2020-04-06 10:56:36 kovi1970 (1) #1

A 2-esen még gondolkodtam egy kicsit, de annyira érdektelen és unalmas egy történet volt a számomra, hogy még Hawley eredeti látásmódja se tudta überelni. Lehet valós eseményeken alapult, de szerintem USA-n kívül nemigen hallott róla más nemzet.