Child's Play (2019) ☆ 👁

Gyerekjáték

(Lars Klevberg)

amerikai-kanadai horror

2,8
★★★☆☆
103 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2019-10-28 17:51:07 kilépett felhasználó (?) #6

Csak egy jó kis trash akar lenni és ezt nagyjából hozza is.
Hármas: Ezt 2Pacért kapod!

2019-06-24 01:34:14 BalaKovesi (2) #5

Ez esetben nem volt rossz ötlet a remake gondolata, csak sajnos nem lett jobb az eredetinél. Értékelem, hogy próbálták viccesebbre venni, csak a poénok nagy része nem talált be, az esetek többségében egy "hahaha, de vicces"-sel jutalmaztam a film próbálkozásait. Az is szimpatikus, hogy elég szabadkezűen nyúltak az alapműhöz, már az alapfelállás is más mint a 88'-asban, csak hát Chuckynak elég elb*szott egy feje van, nem félelmetes, ahogy a film sem az. Az ijesztgetések olcsók és kiszámíthatóak, a(z egyébként elég gyenge) poénok pedig még jobban higítják a hangulatot. A gyerekek idegesítettek, főleg a flegma főszereplő, a zene semmi extra, van benne nem egy kínos jelenet. Azért akadt benne pár jó poén, a hűtlen apuka és a gondnok halála egész jóra sikeredett, azokon nagyon jól szórakoztam, több ilyen kellett volna bele, valamint volt benne egy-két jó beállítás, de több pozitívumot nem igen tudok mondani. Biztos egy fokkal jobban tetszett volna, ha eredeti nyelven, Mark Hamill jellegzetes orgánumát hallgatva nézem meg, sajnos a szinkron sem sikerült olyan jól (hogy egy mostanában igen népszerű mondattal éljek: "nem jó, nem is tragikus"). Végig az járt a fejemben, mint a tavalyi Halloween-nál, hogy pár nap múlva már egy jelenetre sem fogok emlékezni a filmből. Chucky természetesen lementette magát egy másik babába, szóval jöhet a folytatás, az majd talán jobb lesz... Ja, és rip macska

3/10

A gyerekek miért nem verték szét a babát amikor először szabadultak meg tőle? Miért újonganak az áruházban várakozó tömegben idős nők? Egyáltalán mi az a nagy felhajtás egy ilyen random áruházban? Enyhén indokolatlannak érzem, hiszen csak egy babáról van szó, de úgy viselkednek mintha black friday lenne... :D Ha jól emlékszem nem sokkal magasabbról esnek le a főszereplők a film végén, mint a hűtlen férj, akkor nekik miért nem törött el semmijük? Miért veszem én ennyire komolyan ezt a filmet?

2019-06-21 23:31:53 James Watherbee (3) #4

Ahogy az elottem szolok is montak, szorakoztato darab hozza a gyerekjatekok szinvonalat, ha tobbet nem is :D
Mondjuk sokszor ugy voltam vele, hogy ez egy furcsa egyvelege a Gyerekjatek filmeknek es a Chipkatonáknak, csak itt Globotech, helyett van Kaslan es Chip Lecsap őrnagy helyett meg egy Chucky...

2019-06-21 16:41:09 bambula (3) #3

Nem is sikerült olyan rosszul ez a remake,igaz számomra a vége felé picit leült.
Aubrey Plaza hozzá a szokásos kissé lökött csaj szerepet,a kisfiát alakító színész sem volt szerencsére idegesítő.
Amit viszont nagyon nehéz volt megszokni az H.S.,vagyis Chucky/Buddi otromba nagy feje.

Sajnos a legrosszabb a mozizásban a már mások által is megtapasztalt moziba nem való(jelen esetben max. 14-15 éves kölykök egy 18-as karikájú filmen) emberek jelenléte volt,akik természetesen végig dumálták a filmet.Ugyan egyszer megrettentek,amikor rájuk szóltam,de kicsivel később persze folytatták mintha mi sem történt.
A mozi persze mossa kezeit,hiszen kifizették a jegyet(mintha én nem így tettem volna).
Legközelebb tutira előveszek egy szál cigit moziban való filmnézés közben és rágyújtok,mégha be is jelez a füstjelző,hiszen én is kifizettem a jegyet,és engem sem fog érdekelni,hogy mást zavar-e esetleg.
Röviden summázva éljen a torrent és a streaming(minél több mozifilmet a mozibemutatóval egy időben a neten is elérhetővé téve).Spielberg meg bek...ja,hamár ennyire letojja,hogy miért is választják egyre inkább az emberek az otthoni filmnézést a nagyvászon helyett.
Pedig nagyon fog hiányozni a mozizás,de legalább nem kell idegeskednem a tahó,moziba nem való x,y meg nem tudom mivel illetett/takargatott generáció miatt. :(

2019-06-19 23:05:09 ChrisAdam (3) #2

Szórakoztató horrorka, aminek akad pár jó jelenete, de folyamatosan ott lóg a levegőben, hogy lehetne sokkal több. Illetve odabiggyeszteném a vígjáték műfaját is. Ne is tessék komolyan venni.

2019-02-08 18:29:30 GothMan (?) #1