Uncharted: Live Action Fan Film (2018) ☆ 👁

(Allan Ungar)

amerikai rövidfilm

4,0
★★★★☆
12 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2022-11-08 13:22:40 Bateman (4) #4

BonnyJohnny és Ubul: Mindkettőtök szavaival egyetértek. Számomra nagy csalódás volt a mozifilm, bár az elmúlt időszak kalandfilm felhozatalának gyér minőségéből valahol azért sejtettem, hogy nem fogja megreformálni a műfajt. Tom Holland alapvetően nem lett volna rossz választás, csak épp ő sem nagyon tudott mit kezdeni a rossz rendezéssel... a forgatókönyv szerintem úgy-ahogy rendben volt, potencia legalábbis volt benne. Viszont lejött a játék felületes ismerete, vagy megint a mindenható stúdió keze van a dologban. Igazából mindegy is, gyenge eresztés lett. Ezzel szemben a rövidfilm minden, ami nem a mozi.

A The Last of Us-nál legalább ott van Neil Druckmann. Ő a játékok írója és most a sorozaté, valamint az Uncharted gémek írója is ő, viszont a mozit nem ő írta... meg is látszik.

előzmény: BonnyJohnny (#2)

2022-11-08 12:59:36 Ubul (4) #3

remélhetőleg a The Last Of Us nem jut erre a sorsra...pedig mai napig sírom vissza Kaitlyn Dever
-t Ellie szerepére.
Jók ezek a kis rövidfilmek, bemutatva, hogy milyen is lenne az, amit amúgy a rajongók várnának is.

előzmény: Bateman (#1)

2022-11-08 12:20:58 BonnyJohnny (4) #2

Abszolút. Nathan Fillion lubickol a szerepben (amit egyébkén róla mintáztak). Charme-ja, (nem ripacskodó, hanem természetes) lazasága, humora tökéletesen passzol a karakterhez. Stephen Lang pedig tűpontos Sully... ami ugye Marky Markról nem mondható el.
Amúgy rövid, pergős, kellően akciós, kellően kincskeresős, jó szórakozás. A játékok ismerőinek üdítő nézni.
Sajnos Fillion kiöregedett a szerepből, úgyhogy valószínűleg nem készül hű Uncharted adaptáció. (Mondom ezt úgy, hogy amúgy bírom Hollandet is... és biztosan jól beleöregszik a szerepbe... de nem lesz ugyanaz.)

előzmény: Bateman (#1)

2022-11-08 12:04:36 Bateman (4) #1

Ez a negyedóra kenterbe veri az idei mozifilmet, ráadásul úgy, hogy se nem látványosabb, se nem mozgalmasabb annál, sőt… Viszont van benne szív, humor és hangulat, mely visszaadja a játékot… na meg Nathan Fillion.