Unfriended: Dark Web (2018) ☆ 👁

Ismerős törlése: Sötét web
Ismerős törölve: A web sötét oldala

(Stephen Susco)

amerikai horror

3,5
★★★☆☆
45 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2020-08-13 22:54:19 slawter (4) #3

Szerintem pont jót tett neki, hogy "átlagemberek" teszik tönkre átlagemberek életét, és mindezt úgy, hogy nem kell ide trancsírozás, meg gore, meg olyan pornó, hogy széthányod magad, mert bőven elég félelmetes sőt, félelmetesebb az, hogy a gép előtt ülve vége az életednek, olyan gyorsan és olyan szinten, ahogy azt biztosan sosem gondoltad volna.

előzmény: Benny Bug (#1)

2020-08-12 12:24:46 Rorschach (4) #2

Hát ez felért egy kisebb sokkal - a vállalásaihoz képest az első Unfriended is egész jó volt, de a második rész kb. a legösszeszedettebb slasher, amit az utóbbi időben láttam. Kategóriáján belül teljesen fasza film, amire a darknet téma és a monitorbámulós megvalósítás még rá is dob egy szép nagy péklapáttal (még a maroknyi barokkos túlzás ellenére is).

2020-08-06 14:48:06 Benny Bug (3) #1

Az első fél óra dögunalom, nem csodálom, ha valaki emiatt idő előtt kinyomja. Ha viszont kibírtuk, utána elég jó lesz és a feszültséggel is korrekt módon játszik. Persze ha valakinek nem kenyere az, hogy végig egy számítógép képernyőjét látjuk, ne erre keresgéljen. Engem viszont érdekel a Dark Web-téma, főleg mióta láttam Paul Street videóit róla. Lehetett volna kegyetlenebb meg sokkolóbb a téma okán, de nálam így is korrekt kategória. A rossz Blumhouse-film nem itt kezdődik.