Pokémon Detective Pikachu (2019) ☆

Pokémon: Pikachu, a detektív

(Rob Letterman)

amerikai-japán animáció, fantasy, sci-fi

3,2
★★★☆☆
41 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2019-05-14 21:43:44 Rorschach (4) #3

Meglepően szórakoztató limonádé. Nulla elvárással ültem be, így lehet, könnyű volt megnyerni, és elég hamar sikerült is a filmnek.

Vicces, aranyos, totál élvezhető popcorn mozi, legnagyobb erénye pedig, hogy szájbarágás és megfeszített erőlködés nélkül érte el, hogy simán kíváncsi legyek egy esetleges (hahaha, nyilván tizenöt évre előre meg lesz már tervezve a bizniszmodell, mire a bevételi mutatók befutnak) folytatásra. Elvégre a Pokémonokat sose lehet megunni.

2019-05-09 15:51:04 Bogár Bence (4) #2

Abszolút jóleső, kellemes film. Ahhoz képest, hogy videojáték alapján készült (asszem), bőven korrekt történettel rendelkezik. Látvány pazar, az éjszakai jelenetek már-már cyberpunk hatást keltenek. Néhány poén láttán azt éreztem, hogy szinte egy Deadpool lightot nézek, nálam a humor abszolút működött. Pikachu nagyon aranyos kis koffeinfüggő, Justice Smith egész jól játszik, Kathryn Newton pedig egyenesen telitalálat. Szoval bőven jól szórakoztam, ajánlott. :)

2019-05-07 14:51:34 cucu (?) #1

Csak Ryan Reynolds hangja miatt tunik olyannak a trailer, mintha a film nem venne magat komolyan? Lovesem nincs a pokemonokrol, total kimaradtak a gyerekkorombol, megis meg akarom nezni.