The Strangers: Prey at Night (2018) ☆ 👁

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

(Johannes Roberts)

amerikai-angol horror

2,4
★★☆☆☆
55 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2023-08-23 01:03:40 einstein (5) #4

Ez egy nagyon jó film. Kár hogy így lepontozták. Jó a zene, és a szinészek is jól játszanak.

2019-12-30 15:13:30 DevilTakeU (2) #3

Érthetetlen számomra hogy az első rész kifejezetten izmos anyagi sikere után miért kellett 10 évet várni egy folytatással,már ha a Prey at Night annak nevezhető egyáltalán. Brian Bertino 2008-as alkotása az izgalmakat szép lassan,fokozatosan adagoló,összességében mégis feszes,pazar hangulatú home invasion-mozi volt a remeklő Liv Tyler-Scott Speedman duóval,Johannes Roberts folytatásnak szánt izéje fimje ugyanakkor az alapokat a legteljesebb mértékben félreértelmező középszer.

Könyörgöm,home invasion - egy kempingben??

Az hogy a film a 30 percnyi felvezetést követően nem fejeződik be kb. azonnal,csakis a karakterek töketlenségeinek illetve ostoba döntéseinek köszönhető. Én nem vagyok agresszív emberke,de ha a húgomat előttem késelik meg,bárki is legyen,az a minimum hogy az egész tárat belelövöm,de hagyjuk a fegyvereket: egy izmos,sportoló srác egy-az-egyben nem nyom le egy MASZKOS kiscsajt? LOL.

Nagyjából mint a Horrorra akadva című paródiában,amikor Carmen Electra menekülés közben megáll egy tábla előtt: jobbra a biztonságos út,balra a halál...agysebész szőkenőnk naná hogy utóbbi irányba megy,ahogy itt is a főszereplőink,de konstans - ám míg Carmen-en röhögni lehet,ezen legfeljebb sírni.

Vagy bosszankodni.

3/10

2019-11-30 20:49:22 Rorschach (1) #2

Én sok szart láttam már, de hogy egy egész csapat karakter ennyire ne akarjon élni, az még horrorfilmben is ritka.

Annyira lusta, logikátlan szar az egész film, hogy az sértő.

2018-06-02 19:22:34 zs93 (3) #1

Érdekes vállalkozás tíz év után még egy részt készíteni, de én az első rész megnézése utána is vártam a folytatást, többet akartam megtudni a maszkos gyilkosokról.
Sajnos több nem derült ki a gyilkosok kilétéről, céljairól, de egy egyszer nézhető horrorfilmet kerekítettek ebből, amin talán sokat dob a nyolcvanas évek zenei világa.