Taeksi Woonjunsa (2017) ☆ 👁

Egy taxisofőr
A Taxi Driver

(Jang Hun)

dél-koreai dráma, történelmi film

4,1
★★★★☆
36 szavazat
Szerinted:
?
☆☆☆☆☆

Ahhoz, hogy kommentelhess, be kell jelentkezned.

2019-10-30 13:18:09 necksprain (4) #3

szerintem gyarapodni fognak az osztályzatok, én pl 2 éve vadászom rá heti-havi rendszerességgel, és csak 2 hónapja tették fel, szerencsére kitartó voltam. ez az ember rossz filmet még nem csinált, bármilyen témához is nyúlt, ez is eléggé ott van.

előzmény: Mikkey (#2)

2019-09-02 21:46:28 Mikkey (5) #2

Szélesebb látókör járna neki! Maximálisan lebilincselő történet, egy végtelenül elkeserítő történelmi eseménnyel a középpontban!

2018-04-03 22:21:23 DrSzolon (4) #1

Őszintén szólva nem hallottam még a film által feldolgozott történelmi eseményekről. Kicsit utánaolvasva, és a filmet végignézve egyértelmű, hogy el kellett készülnie egy ilyen filmnek, a kérdés az volt, hogy mikor és milyen minőségben. Elég fogyasztható köntösbe lett burkolva, úgy éreztem, hogy inkább a nyugati nézőknek készítették, mint saját maguknak. A történetvezetésen szerintem nem fog senki meglepődni, láttuk ezt már ezerszer. Ami mégis élvezhetővé teszi, az a főszereplő karaktere, akit gyorsan meg lehet kedvelni, és a finoman adagolt humor, ami végigköveti a filmet a megfelelő részeknél. Kicsit az fogalmazódott meg bennem, hogy ez a koreai Szabadság, szerelem, csak szerelem nélkül, kevesebb nyállal, tökösebben. Nem bántam meg, hogy megnéztem, átlagosan jó dél-koreai filmet láthattam.